Osigurajte prolazak na tehničkom pregledu uz Autopass pokriće

Gotovo svako četvrto vozilo u Hrvatskoj pada na tehničkom pregledu. Ako ste se barem jednom zadesili u takvoj situaciji, znate kolika je avantura pojaviti se u Stanici za tehnički pregled u zakonskom roku od 15 dana. I to za upravljačem potpuno ispravnog vozila koje će nesumnjivo proći oštru kontrolu stručnjaka Centra za vozila Hrvatske.

Autopass-pokrice

Ne morate tražiti mehaničara

Imate li pouzdanog kvartovskog mehaničara koji je spreman preraspodijeliti svoju satnicu vama u korist, čuvajte ga jer takvi su rjeđi od pustinjskih oaza. Nemate li ga, a bitno vam je tehnički pregled prođe glatko i bez komplikacija, razmislite o Autopassu.

Brzina (inače) košta

Riječ je o dodatnom pokriću u sklopu obveznog automobilskog osiguranja. Ono će vam, ako padnete na tehničkom pregledu, omogućiti besplatan popravak vozila i sve ono što mu prethodi i slijedi. Nećete morati brinuti o tome hoćete li pronaći automehaničara koji će vam uspjeti popraviti vozilo u roku, a niti koliko će taj neplanirani popravak naplatiti. Zlatno pravilo mnogih mehaničara je da radovi koji moraju biti brzo gotovi koštaju više.

Kako do radionice i nazad

Nećete morati brinuti niti kako neregistrirani automobil dovesti do mehaničara i nazad u Stanicu za tehnički pregled. Dok se Autopass ugovara uz obaveznu policu osiguranja, neke osiguravajuće kuće dodatno uvjetuju i ugovaranje Auto asistencije. Od 15 osiguranja u Hrvatskoj kod kojih se može ugovoriti automobilsko osiguranje, samo 3 kuće trenutno nude mogućnost ugovaranja usluge Autopass. Riječ je o osiguranjima Triglav, Uniqa i Wiener. Može se ugovoriti za sva osobna vozila – bez obzira na marku, tip ili godinu proizvodnje. Vrijedi 45 dana od dana ugovaranja police osiguranja.

Mala cijena za moguću veliku uštedu

Na tehničkom pregledu provjerava se ispravnost 18 sklopova na vozilu. Uz Autopass, ovisno o ugovorenoj usluzi, možete besplatno popraviti kvar i na do 3 različita sklopa. Cijene Autopass pokrića kreću se od 95 do 137 kuna godišnje, a u ponudi je popravak 2 do 3 sklopa u vrijednosti između 800 i 1.200 kuna. Ako vam osiguravajuća kuća dopušta da Autopass ugovorite bez Auto asistencije, dobivate pravo na prijevoz vozila do 500 kuna, korištenje zamjenskog vozila do 300 kuna i dostavu vozila nakon popravka vrijednosti 300 kuna.

 

Usporedite osiguranja, kupite online i uštedite. Kliknite! →

KOMPARE SERVIS

Kompareovci Iskustva kupaca Za partnere Poslovi Poslovni podaci Uredi i kontakt

ONLINE KUPOVINA

Postupak ugovaranja Česta pitanja Načini plaćanja auto osiguranja Načini plaćanja dopunskog zdravstvenog osiguranja Provjera police dopunskog zdravstvenog osiguranja Upute za refundaciju i ugovorne ustanove

SIGURNOST KUPACA

Informacije o obradi osobnih podataka Pravne obavijesti Reklamacije i pritužbe Otkazivanje ugovora i raskid police Obavijest potrošačima Akcije u osiguranju Zakonski termini za vrstu osiguranja

Načini plaćanja

Jednokratno općom uplatnicom ili karticama do 12 rata bez kamata.
Trustmark webshop

OBRADA PODATAKA
Upisane osobne podatke koristimo da te možemo kontaktirati, obavijestiti o ponudama i pomoći ti pronaći osiguranje ili telekom uslugu prema tvojim zahtjevima i potrebama. U svakom trenutku možeš se predomisliti i odbiti primanje naših e-mail poruka klikom na opciju “odjava” na kraju svake naše poruke ili popunjavanjem obrasca ili slanjem poruke na szop@kompare.hr. Pročitaj više u Informacije o obradi osobnih podataka

GOOGLE CAPTCHA ZAŠTITA
Stranica kompare.hr zaštićena je Google Captcha sustavom, a više o tome možeš pročitati kroz politiku privatnosti i uvjete korištenja.

Odjavi se s newslettera

Newsletter šaljemo našim korisnicima temeljem legitimnog interesa. Upiši svoju e-mail adresu ako ne želiš primati newsletter. Sve o obradi podataka pronađi u Informacije o obradi osobnih podataka

© 2012- kompare.hr

Distribuciju osiguranja omogućuje posrednik u osiguranju Custodia d.o.o za zastupanje u osiguranju
HANFA Datum dozvole za rad 09.08.2013.,Klasa dozvole za rad UP/I-453-02/13-37/38

whatsapp
Viber