Osigurajte prolazak na tehničkom pregledu uz Autopass pokriće

Gotovo svako četvrto vozilo u Hrvatskoj pada na tehničkom pregledu. Ako ste se barem jednom zadesili u takvoj situaciji, znate kolika je avantura pojaviti se u Stanici za tehnički pregled u zakonskom roku od 15 dana. I to za upravljačem potpuno ispravnog vozila koje će nesumnjivo proći oštru kontrolu stručnjaka Centra za vozila Hrvatske.

Autopass-pokrice

Ne morate tražiti mehaničara

Imate li pouzdanog kvartovskog mehaničara koji je spreman preraspodijeliti svoju satnicu vama u korist, čuvajte ga jer takvi su rjeđi od pustinjskih oaza. Nemate li ga, a bitno vam je tehnički pregled prođe glatko i bez komplikacija, razmislite o Autopassu.

Brzina (inače) košta

Riječ je o dodatnom pokriću u sklopu obveznog automobilskog osiguranja. Ono će vam, ako padnete na tehničkom pregledu, omogućiti besplatan popravak vozila i sve ono što mu prethodi i slijedi. Nećete morati brinuti o tome hoćete li pronaći automehaničara koji će vam uspjeti popraviti vozilo u roku, a niti koliko će taj neplanirani popravak naplatiti. Zlatno pravilo mnogih mehaničara je da radovi koji moraju biti brzo gotovi koštaju više.

Kako do radionice i nazad

Nećete morati brinuti niti kako neregistrirani automobil dovesti do mehaničara i nazad u Stanicu za tehnički pregled. Dok se Autopass ugovara uz obaveznu policu osiguranja, neke osiguravajuće kuće dodatno uvjetuju i ugovaranje Auto asistencije. Od 15 osiguranja u Hrvatskoj kod kojih se može ugovoriti automobilsko osiguranje, samo 3 kuće trenutno nude mogućnost ugovaranja usluge Autopass. Riječ je o osiguranjima Triglav, Uniqa i Wiener. Može se ugovoriti za sva osobna vozila – bez obzira na marku, tip ili godinu proizvodnje. Vrijedi 45 dana od dana ugovaranja police osiguranja.

Mala cijena za moguću veliku uštedu

Na tehničkom pregledu provjerava se ispravnost 18 sklopova na vozilu. Uz Autopass, ovisno o ugovorenoj usluzi, možete besplatno popraviti kvar i na do 3 različita sklopa. Cijene Autopass pokrića kreću se od 95 do 137 kuna godišnje, a u ponudi je popravak 2 do 3 sklopa u vrijednosti između 800 i 1.200 kuna. Ako vam osiguravajuća kuća dopušta da Autopass ugovorite bez Auto asistencije, dobivate pravo na prijevoz vozila do 500 kuna, korištenje zamjenskog vozila do 300 kuna i dostavu vozila nakon popravka vrijednosti 300 kuna.

 

Usporedite osiguranja, kupite online i uštedite. Kliknite! →

Prijavi se na newsletter i
ne propusti priliku za pravu uštedu

KOMPARE SERVIS

Kompareovci Iskustva kupaca Za partnere Poslovi Poslovni podaci Uredi i kontakt

ONLINE KUPOVINA

Postupak ugovaranja Česta pitanja Podaci i upute za plaćanje Provjera police dopunskog zdravstvenog osiguranja Upute za refundaciju i ugovorne ustanove

SIGURNOST KUPACA

Informacije o obradi osobnih podataka Pravne obavijesti Privole i pritužbe Otkazivanje ugovora i raskid police Obavijest potrošačima Akcije u osiguranju Zakonski termini za vrstu osiguranja

Načini plaćanja

Jednokratno općom uplatnicom ili karticama do 12 rata bez kamata.

OBRADA PODATAKA
Korištenjem Kompare usluge i popunjavanjem ovih podataka aktivno pristaješ da te kontaktiramo i ispunimo svoju svrhu - pomognemo ti pronaći i kupiti osiguranje baš po tvojoj mjeri. Pročitaj više u Informacije o obradi osobnih podataka.

POVLAČENJE PRIVOLA
U slučaju da u bilo kojem trenutku promjeniš mišljenje i naša pomoć ti više ne bude potrebna, možeš povući dopuštenje za korištenje podataka slanjem maila na szop@kompare.hr ili popunjavanjem ovoga obrasca.

© 2012-2020 kompare.hr

Distribuciju osiguranja omogućuje posrednik u osiguranju Custodia d.o.o za zastupanje u osiguranju
HANFA Datum dozvole za rad 09.08.2013.,Klasa dozvole za rad UP/I-453-02/13-37/38

whatsapp
Viber