Odzvonilo je visokim cijenama komunikacije

Amisovi telekom paketi od sada su novim korisnicima dostupni uz atraktivne popuste. Uz ugovor na 24 mjeseca, ostvarujete pravo na 50% popusta tijekom 8 mjeseci, i to po sljedećim cijenama:

  • Amis1 paket (Fiksni internet) za 74,50 kuna,
  • Amis 2u1 (telefon + internet) za 89,50 kn i
  • Amis 3u1 (telefon+intenret+tv )za 144,50 kn

Popuste možete zamijeniti za kupnju HP 8 tableta po cijeni od 199 kn za ugovaranje Amis1 i Amis2u1 paketa, dok ga uz ugovaranje Amis 3u1 paketa možete kupiti po cijeni od 1 kn.

Paketi sadrže neograničen internet brzine do 10 Mbit/s, više od 70 tv programa te 1500 min razgovora prema svim nacionalnim mrežama i mrežama zone EU.

Amis je pripremio i popuste za pakete koji funkcioniraju preko optike. Optički paketi sadrže neograničen internet brzine 100/100 Mbit/s, a uz sklapanje ugovora na 24 mjeseca možete ih dobiti po promotivnim cijenama tijekom 12 mjeseci, i to:

  • Amis1 paket (Fiksni internet) za 0 kuna,
  • Amis 2u1 (telefon + internet) za 50 kn i
  • Amis 3u1 (telefon+internet+tv ) za 150 kn

Navedene popuste moguće je zamijeniti za tablet HP 8 po promotivnoj cijeni od 1 kunu za Amis1, Amis 2u1 i Amis 3u1 optičke pakete. Pritom, ostvarujete popust na mjesečnu naknadu u trajanju 4 mjeseca.

Akcija traje do 31.12.2014 godine.

Usporedi ponude i cijene svih telekom operatera i pronađi telekom paket prilagođen tvojim potrebama.

 

Usporedite teleoperatere i uštedite! →

 

KOMPARE SERVIS

Kompareovci Iskustva kupaca Za partnere Poslovi Poslovni podaci Uredi i kontakt

ONLINE KUPOVINA

Postupak ugovaranja Česta pitanja Načini plaćanja auto osiguranja Načini plaćanja dopunskog zdravstvenog osiguranja Provjera police dopunskog zdravstvenog osiguranja Upute za refundaciju i ugovorne ustanove

SIGURNOST KUPACA

Informacije o obradi osobnih podataka Pravne obavijesti Reklamacije i pritužbe Otkazivanje ugovora i raskid police Obavijest potrošačima Akcije u osiguranju Zakonski termini za vrstu osiguranja

Načini plaćanja

Jednokratno općom uplatnicom ili karticama do 12 rata bez kamata.
Trustmark webshop

OBRADA PODATAKA
Upisane osobne podatke koristimo da te možemo kontaktirati, obavijestiti o ponudama i pomoći ti pronaći osiguranje ili telekom uslugu prema tvojim zahtjevima i potrebama. U svakom trenutku možeš se predomisliti i odbiti primanje naših e-mail poruka klikom na opciju “odjava” na kraju svake naše poruke ili popunjavanjem obrasca ili slanjem poruke na szop@kompare.hr. Pročitaj više u Informacije o obradi osobnih podataka

GOOGLE CAPTCHA ZAŠTITA
Stranica kompare.hr zaštićena je Google Captcha sustavom, a više o tome možeš pročitati kroz politiku privatnosti i uvjete korištenja.

Odjavi se s newslettera

Newsletter šaljemo našim korisnicima temeljem legitimnog interesa. Upiši svoju e-mail adresu ako ne želiš primati newsletter. Sve o obradi podataka pronađi u Informacije o obradi osobnih podataka

© 2012- kompare.hr

Distribuciju osiguranja omogućuje posrednik u osiguranju Custodia d.o.o za zastupanje u osiguranju
HANFA Datum dozvole za rad 09.08.2013.,Klasa dozvole za rad UP/I-453-02/13-37/38

whatsapp
Viber