Odzvonilo je visokim cijenama komunikacije

Amisovi telekom paketi od sada su novim korisnicima dostupni uz atraktivne popuste. Uz ugovor na 24 mjeseca, ostvarujete pravo na 50% popusta tijekom 8 mjeseci, i to po sljedećim cijenama:

  • Amis1 paket (Fiksni internet) za 74,50 kuna,
  • Amis 2u1 (telefon + internet) za 89,50 kn i
  • Amis 3u1 (telefon+intenret+tv )za 144,50 kn

Popuste možete zamijeniti za kupnju HP 8 tableta po cijeni od 199 kn za ugovaranje Amis1 i Amis2u1 paketa, dok ga uz ugovaranje Amis 3u1 paketa možete kupiti po cijeni od 1 kn.

Paketi sadrže neograničen internet brzine do 10 Mbit/s, više od 70 tv programa te 1500 min razgovora prema svim nacionalnim mrežama i mrežama zone EU.

Amis je pripremio i popuste za pakete koji funkcioniraju preko optike. Optički paketi sadrže neograničen internet brzine 100/100 Mbit/s, a uz sklapanje ugovora na 24 mjeseca možete ih dobiti po promotivnim cijenama tijekom 12 mjeseci, i to:

  • Amis1 paket (Fiksni internet) za 0 kuna,
  • Amis 2u1 (telefon + internet) za 50 kn i
  • Amis 3u1 (telefon+internet+tv ) za 150 kn

Navedene popuste moguće je zamijeniti za tablet HP 8 po promotivnoj cijeni od 1 kunu za Amis1, Amis 2u1 i Amis 3u1 optičke pakete. Pritom, ostvarujete popust na mjesečnu naknadu u trajanju 4 mjeseca.

Akcija traje do 31.12.2014 godine.

Usporedi ponude i cijene svih telekom operatera i pronađi telekom paket prilagođen tvojim potrebama.

 

Usporedite teleoperatere i uštedite! →

 

Prijavi se na newsletter i
ne propusti priliku za pravu uštedu

KOMPARE SERVIS

Kompareovci Iskustva kupaca Za partnere Poslovi Poslovni podaci Uredi i kontakt

ONLINE KUPOVINA

Postupak ugovaranja Česta pitanja Podaci i upute za plaćanje Provjera police dopunskog zdravstvenog osiguranja Upute za refundaciju i ugovorne ustanove

SIGURNOST KUPACA

Informacije o obradi osobnih podataka Pravne obavijesti Privole i pritužbe Otkazivanje ugovora i raskid police Obavijest potrošačima Akcije u osiguranju Zakonski termini za vrstu osiguranja

Načini plaćanja

Jednokratno općom uplatnicom ili karticama do 12 rata bez kamata.

OBRADA PODATAKA
Korištenjem Kompare usluge i popunjavanjem ovih podataka aktivno pristaješ da te kontaktiramo i ispunimo svoju svrhu - pomognemo ti pronaći i kupiti osiguranje baš po tvojoj mjeri. Pročitaj više u Informacije o obradi osobnih podataka.

POVLAČENJE PRIVOLA
U slučaju da u bilo kojem trenutku promjeniš mišljenje i naša pomoć ti više ne bude potrebna, možeš povući dopuštenje za korištenje podataka slanjem maila na szop@kompare.hr ili popunjavanjem ovoga obrasca.

© 2012-2020 kompare.hr

Distribuciju osiguranja omogućuje posrednik u osiguranju Custodia d.o.o za zastupanje u osiguranju
HANFA Datum dozvole za rad 09.08.2013.,Klasa dozvole za rad UP/I-453-02/13-37/38

whatsapp
Viber