Novosti iz Splitske banke

  • Société Générale – Splitska banka prva na hrvatskom tržištu predstavila kredite s fiksnom i indeksiranom kamatnom stopom
  • Veća fleksibilnost redizajniranih paketa usluga za građane
  • Nastavljena uspješna suradnja s Visom i izdana premium kartica VISA Platinum kao dio ekskluzivnog paketa Platinum
  • Predstavljeni kratkoročni gospodarski izgledi za Hrvatsku

Na današnjoj konferenciji za medije Splitska banka je predstavila niz noviteta koji već stoje na raspolaganju svim sadašnjim, ali i budućim klijentima Splitske banke.

André – Marc Prudent, predsjednik Uprave, je rekao: „ Ponosan sam što je Grupa Société Générale u 6 godina koliko smo u Hrvatskoj, unatoč otežanim uvjetima poslovanja i stanju na međunarodnom gospodarskom tržištu, uspjela ostvariti većinu postavljenih ambicija, od kojih je zasigurno najveća bila širenje poslovanja Banke na sjeveru Hrvatske. Danas sa 118 poslovnica u svim županijama i mrežom s više od 20 poslovnica u Zagrebu, mislim da smo to i uspjeli. Sada idemo dalje s novim i inovativnim proizvodima kojima ćemo našim klijentima nastaviti pružati usluge na visokoj razini standarda naše Grupe“.

Kao najinovativniji proizvodi s ovog predstavljanja istaknuti su gotovinski krediti s fiksnom i indeksiranom kamatnom stopom, koji svim klijentima omogućuju da na osnovu vlastitih preferencija odluče kakav kredit žele: „Dakle, od sada uz standardnu ponudu gotovinskih kredita, Splitska banka uvodi i novitet u vidu indeksiranih ili fiksnih kamatnih stopa. Naime, naši klijenti će sami moći odlučiti hoće li izabrati sigurnost u vidu fiksne kamatne stope ili će se pak odlučiti za kredit s indeksiranom kamatnom stopom, koja se može sukladno tržišnim uvjetima povećavati ili smanjivati. Također, naši klijenti koji se odluče za kredit s indeksiranom kamatnom stopom će moći u svakom trenutku trajanja kredita promijeniti ga u kredit s fiksnom kamatnom stopom, i to bez naknade.“ – istaknula je Nelsi Rončević, članica Uprave za poslovanje s građanstvom.

Također, redizajniranje postojećih paketa proizvoda i usluga za građanstvo donosi veću fleksibilnost svih paketa u smislu korištenja raspoloživih limita te dodatne pogodnosti kao što su razni popusti na naknade prilikom obrade kredita, osiguranja, bonusi na oročenu štednju, otvaranje Ritam računa te korištenje niza usluga koje u sebi sadržavaju paketi.

„Potpuno novi paket proizvoda i usluga je ekskluzivni Platinum paket koji je omotan oko premium kartice Visa Platinum Splitske banke. Splitska banka kao prvi principal Vise u Hrvatskoj od 1992. godine nastavlja svoju suradnju s ovom kartičnom kućom nudeći među prvima u Hrvatskoj ovaj prestižni proizvod“, istaknuo je g. Prudent, dodavši kako je kartica namijenjena klijentima koji zbog brzog načina života trebaju asistencije prilikom čestih putovanja i visoke i atraktivne kartične limite.

Platinum paket klijentima koji se odluče postati članom ekskluzivnog kluba korisnika Visa Platinum kartice Splitske banke, nudi niz proizvoda i pogodnosti, od posebnog dizajna Vise electron do raznih pogodnosti prilikom putovanja, kupnje ili u slučaju nezgode.

Korisnici za robu koju su platili SGSB VISA Platinum karticom imaju na raspolaganju kratkoročno osiguranje u slučaju gubitka, krađe ili slučajnog oštećenja robe (osiguranje vrijedi 90 dana od dana kupnje) te osiguranje za kupljenu robu koje omogućuje produženo jamstvo do 24 mjeseca od dana kupnje u odnosu na jamstvo koje daje proizvođač.

„Vrlo smo zadovoljni što je Splitska banka također prepoznala potrebe i zahtjeve klijenata na području premium proizvoda u Hrvatskoj. Prema Visinom istraživanju došli smo do podatka kako Hrvati žele karticu koja nudi pogodnosti poput putnog osiguranja, zatim promocija i popusta za korisnike premium kartica. Upravo takve pogodnosti nudi Visa Platinum. Stoga smo zajedno sa Splitskom Bankom odlučili premium klijentima ponuditi prestižnu Visa Platinum karticu. Uvjereni smo kako će ovaj premium proizvod pridonijeti rastu hrvatskog turizma, upravo zbog potencijala koji kroz svoje pogodnosti nudi korisnicima“, izjavila je Gorana Perišić Kranjčec – Visa Country Manager za Hrvatsku.

Zdeslav Šantić, glavni ekonomist Splitske banke, u svom osvrtu na kratkoročne gospodarske izglede za Hrvatsku istaknuo je kako je izazovno razdoblje i dalje pred nama s brojnim rizicima. Naime, dosadašnja kretanja u domaćem gospodarstvu bila su u skladu s našim prošlogodišnjim, i još uvijek, aktualnim prognozama o kontrakciji domaćeg gospodarstva za oko 2% tijekom ove godine. Tako je u prvom polugodištu BDP smanjen za 1,75% na godišnjoj razini, a u usporedbi s pretkriznom 2008. za više od 12%. Ipak, ukoliko se situacija u međunarodnom okruženju stabilizira i provedu se nužne promjene u gospodarskoj politici, u drugoj polovici iduće godine možemo očekivati prve znakove oporavka. Tako za iduću godinu očekujemo rast BDP-a od oko 0,5%, dok će se za prve znakove oporavka na domaćem tržištu rada ipak najvjerojatnije trebati pričekati 2013. godinu. Stoga, treba očekivati kako će se prosječna stopa registrirane nezaposlenosti zadržati iznad 18,5% i tijekom iduće godine. Istovremeno, rast potrošačkih cijena od iznad 3% zadržati će se i tijekom iduće godine, na što će ponajviše utjecati promjene u sustavu PDV-a te trošarina uslijed prilagođavanja EU standardima.

 

Usporedi osiguranja, kupi online i uštedi. Klikni!

 

KOMPARE SERVIS

Kompareovci Iskustva kupaca Za partnere Poslovi Poslovni podaci Uredi i kontakt

ONLINE KUPOVINA

Postupak ugovaranja Česta pitanja Načini plaćanja auto osiguranja Načini plaćanja dopunskog zdravstvenog osiguranja Provjera police dopunskog zdravstvenog osiguranja Upute za refundaciju i ugovorne ustanove Općenita obavijest klijentima osiguranja o uvođenju eura

SIGURNOST KUPACA

Informacije o obradi osobnih podataka Pravne obavijesti Reklamacije i pritužbe Otkazivanje ugovora i raskid police Obavijest potrošačima Akcije u osiguranju Zakonski termini za vrstu osiguranja

Načini plaćanja

Jednokratno općom uplatnicom ili karticama do 12 rata bez kamata.
Trustmark webshop
Fiksni tečaj konverzije: 1 EUR = 7,53450 kn

OBRADA PODATAKA
Upisane osobne podatke koristimo da te možemo kontaktirati, obavijestiti o ponudama i pomoći ti pronaći osiguranje ili telekom uslugu prema tvojim zahtjevima i potrebama. U svakom trenutku možeš se predomisliti i odbiti primanje naših e-mail poruka klikom na opciju “odjava” na kraju svake naše poruke ili popunjavanjem obrasca ili slanjem poruke na szop@kompare.hr. Pročitaj više u Informacije o obradi osobnih podataka

GOOGLE CAPTCHA ZAŠTITA
Stranica kompare.hr zaštićena je Google Captcha sustavom, a više o tome možeš pročitati kroz politiku privatnosti i uvjete korištenja.

Klikni ovdje za odjavu sa newslettera

Newsletter šaljemo našim korisnicima temeljem legitimnog interesa. Upiši svoju e-mail adresu ako ne želiš primati newsletter. Sve o obradi podataka pronađi u Informacije o obradi osobnih podataka

© 2012- kompare.hr

Distribuciju osiguranja omogućuje posrednik u osiguranju Custodia d.o.o za zastupanje u osiguranju
HANFA Datum dozvole za rad 09.08.2013.,Klasa dozvole za rad UP/I-453-02/13-37/38

whatsapp
Viber