NOVO: Na kompare.hr stigao evotv!

Za vas od sad uspoređujemo ponudu osam teleoperatera, a uslugu evotv možete ugovoriti brzo i lako, u samo nekoliko klikova!

Uživajte uz omiljenu televizijsku zabavu po 20% nižoj cijeni od konkurencije.

Samo vas klik daljinskog upravljača dijeli od najbolje televizijske zabave uz evotv kanale!

Odaberite bilo koja tri buketa i na dar ćete dobiti premium buket Cinemax i HBO te HBO GO  – uslugu videa na zahtjev. Svim korisnicima evotv daruje i besplatan pristup videoteci do 15.2.2018.! Na vama je samo da složite svoj buket i odaberete kanale koje želite gledati.

Za evotv ne morate imati ni internet ni telefon, samo postojeću antenu.

Putem kompare.hr brzo i lako možete ugovoriti uslugu evotv! Iskoristite ponudu te za 34,99 kn kroz prvu godinu dobivate odabrana “Moja 3 buketa“. Bukete jednom mjesečno možete besplatno mijenjati. Sljedećih godinu dana cijena iznosi 69,99 kn/mj. Na dar dobivate Cinemax, HBO i HBO GO te mogućnost besplatne evotv videoteke do 15.02.2018.

Instalacija je vrlo jednostavna, a evotv bez problema možete ponijeti sa sobom gdje god idete!

Ugovorite već za 34,99 kuna mjesečno!

Imate li pitanja ili samo što prije želite svoj buket omiljenih TV kanala? Javite nam se na telekom@kompare.hr, a naši će vas savjetnici kontaktirati sa svim detaljima!

Požurite se, ponuda vrijedi samo do 31.01.2018.! 

 

Prijavi se na newsletter i
ne propusti priliku za pravu uštedu

KOMPARE SERVIS

Kompareovci Iskustva kupaca Za partnere Poslovi Poslovni podaci Uredi i kontakt

ONLINE KUPOVINA

Postupak ugovaranja Česta pitanja Podaci i upute za plaćanje Provjera police dopunskog zdravstvenog osiguranja Upute za refundaciju i ugovorne ustanove

SIGURNOST KUPACA

Informacije o obradi osobnih podataka Pravne obavijesti Privole i pritužbe Otkazivanje ugovora i raskid police Obavijest potrošačima Akcije u osiguranju Zakonski termini za vrstu osiguranja

Načini plaćanja

Jednokratno općom uplatnicom ili karticama do 12 rata bez kamata.

OBRADA PODATAKA
Korištenjem Kompare usluge i popunjavanjem ovih podataka aktivno pristaješ da te kontaktiramo i ispunimo svoju svrhu - pomognemo ti pronaći i kupiti osiguranje baš po tvojoj mjeri. Pročitaj više u Informacije o obradi osobnih podataka.

POVLAČENJE PRIVOLA
U slučaju da u bilo kojem trenutku promjeniš mišljenje i naša pomoć ti više ne bude potrebna, možeš povući dopuštenje za korištenje podataka slanjem maila na szop@kompare.hr ili popunjavanjem ovoga obrasca.

© 2012-2020 kompare.hr

Distribuciju osiguranja omogućuje posrednik u osiguranju Custodia d.o.o za zastupanje u osiguranju
HANFA Datum dozvole za rad 09.08.2013.,Klasa dozvole za rad UP/I-453-02/13-37/38

whatsapp
Viber