Nogometni popusti još uvijek traju

Ako je Hrvatska odletjela sa Svjetskog prvenstva u Brazilu brojni popusti i akcije vezani uz ovaj događaj još su uvijek aktualni. Mario Mandžukić nam se svakodnevno smiješi s tv ekrana i s dva palca gore odobrava  “Mandžo popust” od 9% Generali auto osiguranja koji traje do 13. srpnja. Na sreću svih kojima treba polica auto osiguranja i djelatnici odjela za prodaju drugih osiguravateljskih kuća gledaju utakmice Svjetskog prvenstva pa su neki od njih prilagodili cijene da im “Mandžo” ne bi pomrsio račune. Na kompare.hr  web portalu usporedite cijene osiguranja i odaberite najpovoljniju ponudu; s “Mandžom” ili bez njega.

Među telekomima BT net je predstavio promotivnu akcija povodom Svjetskog nogometnog prvenstva. Svi novi pretplatnici koji potpišu ugovor sa Btnetom na 24 mjeseca na poklon dobivaju televizor TV LED Philips 22“. Ponuda se odnosi na tri paketa koji kombiniraju Internet, telefonske i tv pakete i traje do 31. kolovoza. I Hrvatski telekom je nudio neke pogodnosti u šarenim bojama brazilskog SP-a  ali siguran način da se uvjerite koja telekom ponuda je pravi odabir za vas je posjet adresi kompare.hr.

I bankari su zajahali val koji je Hrvatsku trebao dovesti do žala Copacabane i finala u Rio de Janeiru. Optimizam se pokazao neutemeljenim ili možda ipak bankarski dobro procijenjenim? Tako su OTP banka sa “Samba” kreditima, čija kamatna stopa pada sa svakom pobjedom Hrvatske na SP-u, i Partner banka sa “Pobjeđujmo zajedno” bonusima na oročene depozite u kunama i eurima koji su trebali rasti sa svakom novom kockastom pobjedom svoje akcije otpočeli i okončali s četvorkom u kamerunskoj mreži. Svejedno kreditno tržište u Hrvatskoj, baš kao i ono auto osiguranja, ne miruje a najbolje mjesto za pronaći najpovoljniju kombinaciju je, već znate: kompare.hr.

 

Usporedi osiguranja, kupi online i uštedi. Klikni!

 

Prijavi se na newsletter i
ne propusti priliku za pravu uštedu

KOMPARE SERVIS

Kompareovci Iskustva kupaca Za partnere Poslovi Poslovni podaci Uredi i kontakt

ONLINE KUPOVINA

Postupak ugovaranja Česta pitanja Podaci i upute za plaćanje Provjera police dopunskog zdravstvenog osiguranja Upute za refundaciju i ugovorne ustanove

SIGURNOST KUPACA

Informacije o obradi osobnih podataka Pravne obavijesti Privole i pritužbe Otkazivanje ugovora i raskid police Obavijest potrošačima Akcije u osiguranju Zakonski termini za vrstu osiguranja

Načini plaćanja

Jednokratno općom uplatnicom ili karticama do 12 rata bez kamata.

OBRADA PODATAKA
Korištenjem Kompare usluge i popunjavanjem ovih podataka aktivno pristaješ da te kontaktiramo i ispunimo svoju svrhu - pomognemo ti pronaći i kupiti osiguranje baš po tvojoj mjeri. Pročitaj više u Informacije o obradi osobnih podataka.

POVLAČENJE PRIVOLA
U slučaju da u bilo kojem trenutku promjeniš mišljenje i naša pomoć ti više ne bude potrebna, možeš povući dopuštenje za korištenje podataka slanjem maila na szop@kompare.hr ili popunjavanjem ovoga obrasca.

© 2012-2020 kompare.hr

Distribuciju osiguranja omogućuje posrednik u osiguranju Custodia d.o.o za zastupanje u osiguranju
HANFA Datum dozvole za rad 09.08.2013.,Klasa dozvole za rad UP/I-453-02/13-37/38

whatsapp
Viber