Najuspješnijim originalnim obrtničkim proizvodima 300.000 kuna

Hrvatska obrtnička komora i Zagrebačka banka objavile su javni natječaj za dodjelu ”Donacije godine 2012.” koji će biti namijenjen najuspješnijim projektima iz sfere tradicijskog obrtništva. Na predstavljanju ovog projekta, održanom u prostorima Hrvatske obrtničke komore u Zagrebu sudjelovali su predsjednik HOK-a Dragutin Ranogajec, članica uprave Zagrebačke banke Daniela Roguljić Novak, Željko Vrbanus, predsjednik Odbora za tradicijske i umjetničke obrte HOK-a i Ira Payer, predsjednica  Upravnog odbora Hrvatskog dizajnerskog društva.

”Donacija godine 2012.” Zagrebačke banke dodijelit će se obrtnicima za projektni prijedlog osmišljavanja cjelokupnog originalnog proizvoda temeljenog na prepoznatljivom tradicijskom motivu, prepoznatljivoj obrtničkoj tehnici ili za proizvode koji u sebi sadrže elemente tradicijskog i obrtničkog umijeća. Iznos donacije za tri najbolja projektna prijedloga iznose 150.000 kuna za prvonagrađeni, 100.000 kuna za drugonagrađeni i 50.000 kuna za trećenagrađeni prijedlog. Teme unutar kojih je moguće prijaviti projektni prijedlog su ”Dom i prostor” (oprema stola, predmeti za kućanstvo i za opremu interijera), ”Odjeća, obuća i nakit” (predmeti od tekstila, vune, kože, krzna, metala, stakla, papira i ostali) i ”Poslovna oprema i darovi” (raznovrsni materijali).

„Odluka Zagrebačke banke da se Donacija godine ovaj put dodjeljuje obrtničkim projektima potvrda je uspješne suradnje Hrvatske obrtničke komore i Zagrebačke banke, koju smo započeli prije gotovo dvije godine. Obrtništvo u gospodarstvu Hrvatske ima svoju značajnu ulogu i mjesto, dugu tradiciju i prepoznatljivost, na što želimo posebice ukazati u ovoj svečarskoj godini, kada obilježavamo 160. godišnjicu organiziranog obrtništva. Stoga podržavamo inicijative usmjerene na očuvanje tradicije i autohtonosti našeg podneblja“, istaknuo je predsjednik Hrvatske obrtničke komore Dragutin Ranogajec.

„Iznimno mi je drago da je Zagrebačka banka ove godine svoju donaciju godine namijenila upravo hrvatskim obrtnicima. Ovim projektom želimo dati svoju potporu domaćoj proizvodnji, plasmanu domaćih obrtničkih proizvoda na tržište kao i  njihovom što boljem ukupnom uspjehu. Vjerujemo da su hrvatski obrtnici važni u stvaranju prepoznatljivog identiteta naše zemlje. Ponosni smo što dobro surađujemo s obrtnicima i ovo je još jedan od načina nadogradnje naših odnosa“, izjavila je na prezentaciji Donacije godine članica Uprave Zagrebačke banke Daniela Roguljić Novak.

Sve projektne prijedloge pristigle na natječaj procijenit će sedmočlana stručna natječajna komisija koja će odabrati ukupno deset najkvalitetnijih projekata.  Ti će projekti potom ući u drugi krug i biti prezentirani široj javnosti na službenim stranicama Natječaja na društvenoj mreži Facebook. Svi korisnici Facebooka moći će glasovati za prijedloge, a iznos donacije bit će dodijeljen trima projektima koji prikupe najviše glasova putem Facebooka. U sklopu Facebook aplikacije svaki od ukupno 10 projekata imat će vlastitu stranicu za potrebe predstavljanja sudionicima, a stranica projekta predstavlja prezentacijsku stranicu pojedinog projekta.

Na ovaj se natječaj mogu prijaviti svi obrtnici sa sjedištem u Republici Hrvatskoj, a detalji o potrebnoj dokumentaciji i načinu prijave za natječaj nalaze se na internetskim stranicama Zagrebačke banke (www.zaba.hr) i Hrvatske obrtničke komore (www.hok.hr). Rok za predaju prijava je 25. svibnja 2012. godine.

 

Usporedi osiguranja, kupi online i uštedi. Klikni!

 

KOMPARE SERVIS

Kompareovci Iskustva kupaca Za partnere Poslovi Poslovni podaci Uredi i kontakt

ONLINE KUPOVINA

Postupak ugovaranja Česta pitanja Načini plaćanja auto osiguranja Načini plaćanja dopunskog zdravstvenog osiguranja Provjera police dopunskog zdravstvenog osiguranja Upute za refundaciju i ugovorne ustanove Općenita obavijest klijentima osiguranja o uvođenju eura

SIGURNOST KUPACA

Informacije o obradi osobnih podataka Pravne obavijesti Reklamacije i pritužbe Otkazivanje ugovora i raskid police Obavijest potrošačima Akcije u osiguranju Zakonski termini za vrstu osiguranja

Načini plaćanja

Jednokratno općom uplatnicom ili karticama do 12 rata bez kamata.
Trustmark webshop
Fiksni tečaj konverzije: 1 EUR = 7,53450 kn

OBRADA PODATAKA
Upisane osobne podatke koristimo da te možemo kontaktirati, obavijestiti o ponudama i pomoći ti pronaći osiguranje ili telekom uslugu prema tvojim zahtjevima i potrebama. U svakom trenutku možeš se predomisliti i odbiti primanje naših e-mail poruka klikom na opciju “odjava” na kraju svake naše poruke ili popunjavanjem obrasca ili slanjem poruke na szop@kompare.hr. Pročitaj više u Informacije o obradi osobnih podataka

GOOGLE CAPTCHA ZAŠTITA
Stranica kompare.hr zaštićena je Google Captcha sustavom, a više o tome možeš pročitati kroz politiku privatnosti i uvjete korištenja.

Odjavi se s newslettera

Newsletter šaljemo našim korisnicima temeljem legitimnog interesa. Upiši svoju e-mail adresu ako ne želiš primati newsletter. Sve o obradi podataka pronađi u Informacije o obradi osobnih podataka

© 2012- kompare.hr

Distribuciju osiguranja omogućuje posrednik u osiguranju Custodia d.o.o za zastupanje u osiguranju
HANFA Datum dozvole za rad 09.08.2013.,Klasa dozvole za rad UP/I-453-02/13-37/38

whatsapp
Viber