mOsiguranje putem mobilnog telefona

Koristeći uslugu mOsiguranje, Vipnetovi korisnici će imati mogućnost kupnje osiguranja „na zahtjev“, što znači da će osiguranje moći plaćati putem svog mobilnog telefona. Na taj će način usluga Vip osiguranja korisnicima postati dostupna na najjednostavniji mogući način, uz uštedu vremena za ugovaranje usluge ili njeno plaćanje.

Vipnet od danas svojim korisnicima nudi novu inovativnu uslugu pod nazivom mOsiguranje pomoću koje će korisnici moći ugovarati i plaćati različite vrste polica osiguranja. Prva takva polica „Vip osiguranje powered by Kvarner VIG“ kreirana je u suradnji s osiguravajućim društvom Kvarner Vienna Insurance Group, a dostupna je svim postojećim i novim privatnim pretplatnicima. Osiguranje pokriva različite rizike kao posljedice nesretnog slučaja. U promotivnom periodu Vipnet snosi troškove osiguranja za svoje korisnike!

Promotivna akcija tijekom koje Vipnet korisnicima poklanja godišnju policu osiguranja od nezgode traje do 16. rujna. Nakon isteka promotivnog razdoblja, godišnja premija za „Vip osiguranje powered by Kvarner VIG“ će iznositi 24 kuna i naplaćivat će se na korisnikov račun. Pojednostavljeno rečeno, osigurani Vip pretplatnici će za jednokratan godišnji iznos od 24 kuna imati pravo na osiguranu svotu u iznosu od 20.000,00 kuna u slučaju smrti te 40.000,00 kuna u slučaju trajnog invaliditeta. Da bi aktivirali uslugu, korisnici trebaju samo poslati sms poruku s ključnom riječi Osiguraj na broj 8110 te potvrditi svoje osobne podatke.

– Vip osiguranje predstavlja novi korak u razvoju usluga m-trgovine i mobilnih plaćanja koje će u budućnosti biti sve zastupljenije na domaćem telekomunikacijskom tržištu. Osim brige za korisnike, tržištu želimo pružiti inovativne, jednostavne i prije svega korisne usluge koje će predstavljati dodanu vrijednost telekomunikacijskim uslugama. Osiguranje u današnje vrijeme ne treba promatrati kao luksuz, već životnu potrebu. Upravo iz tog razloga u Vipnetu uvijek iznova pokušavamo pronaći način da našim korisnicima usluge učinimo što dostupnijima i jednostavnijima za korištenje – rekao je Mario Cvitković, član Uprave i glavni direktor za marketing, prodaju i službu za korisnike.

Pomoću usluge mOsiguranje, uz policu „Vip osiguranje powered by Kvarner VIG“, korisnici će uskoro moći aktivirati i platiti i druge vrste polica osiguranja kao na primjer Kvarner VIG dobrovoljno putno zdravstveno osiguranje.

Vipnet će biti posrednik u naplati osiguranja, a polica osiguranja biti će izdana od strane osiguravajućeg društva Kvarner Vienna Insurance Group, inače dio velike obitelji Vienna Insurance Group, jedne od vodećih osiguravajućih grupacija u Centralnoj i Istočnoj Europi zastupljena u 25 zemalja sa preko 54 tvrtke kćeri.

 

Usporedi osiguranja, kupi online i uštedi. Klikni!

 

KOMPARE SERVIS

Kompareovci Iskustva kupaca Za partnere Poslovi Poslovni podaci Uredi i kontakt

ONLINE KUPOVINA

Postupak ugovaranja Česta pitanja Načini plaćanja auto osiguranja Načini plaćanja dopunskog zdravstvenog osiguranja Provjera police dopunskog zdravstvenog osiguranja Upute za refundaciju i ugovorne ustanove Općenita obavijest klijentima osiguranja o uvođenju eura

SIGURNOST KUPACA

Informacije o obradi osobnih podataka Pravne obavijesti Reklamacije i pritužbe Otkazivanje ugovora i raskid police Obavijest potrošačima Akcije u osiguranju Zakonski termini za vrstu osiguranja

Načini plaćanja

Jednokratno općom uplatnicom ili karticama do 12 rata bez kamata.
Trustmark webshop
Fiksni tečaj konverzije: 1 EUR = 7,53450 kn

OBRADA PODATAKA
Upisane osobne podatke koristimo da te možemo kontaktirati, obavijestiti o ponudama i pomoći ti pronaći osiguranje ili telekom uslugu prema tvojim zahtjevima i potrebama. U svakom trenutku možeš se predomisliti i odbiti primanje naših e-mail poruka klikom na opciju “odjava” na kraju svake naše poruke ili popunjavanjem obrasca ili slanjem poruke na szop@kompare.hr. Pročitaj više u Informacije o obradi osobnih podataka

GOOGLE CAPTCHA ZAŠTITA
Stranica kompare.hr zaštićena je Google Captcha sustavom, a više o tome možeš pročitati kroz politiku privatnosti i uvjete korištenja.

Odjavi se s newslettera

Newsletter šaljemo našim korisnicima temeljem legitimnog interesa. Upiši svoju e-mail adresu ako ne želiš primati newsletter. Sve o obradi podataka pronađi u Informacije o obradi osobnih podataka

© 2012- kompare.hr

Distribuciju osiguranja omogućuje posrednik u osiguranju Custodia d.o.o za zastupanje u osiguranju
HANFA Datum dozvole za rad 09.08.2013.,Klasa dozvole za rad UP/I-453-02/13-37/38

whatsapp
Viber