Dopunsko: Uz Merkur policu Plus do dnevne bolničke naknade i kućne njege

Na tržištu dopunskog zdravstvenog osiguranja pojavila se nova promotivna akcija koja traje do 15. rujna. Riječ je o polici Merkur dopunsko zdravstveno osiguranje Plus (MDZO+).

Ona uz neograničeno pokriće participacija uključuje i dvije dodatne mogućnosti: pravo na dnevnu bolničku naknadu te uslugu kućne njege. Upravo to MDZO+ čini jedinstvenim osiguravateljnim proizvodom na hrvatskom tržištu.

Promotivna cijena od 65 kn

Standardna cijena police MDZO+ je 85 kuna mjesečno, no u promotivnom periodu iznosi 65 kuna mjesečno. Godišnja ušteda tako iznosi 240 kuna, a vrijedi sve do raskida ugovora, odnosno od 18. do 40. godine. Nakon toga, dakle od 41. do 60. godine starosti, cijena je 95 kuna mjesečno.

 Ako imate, recimo, 30 godina i sada ugovorite policu MDZO+, sljedećih deset godina umjesto 85 kuna mjesečno, plaćat ćete 65 kuna mjesečno te tako u konačnici uštedjeti 2.400 kuna.

Što sve obuhvaća MDZO+

Policom MDZO+ (Merkur dopunsko zdravstveno osiguranje) pokriveno je plaćanje troškova participacije prilikom zdravstvenih usluga, a koje su u sklopu dopunskog zdravstvenog osiguranja.

To se odnosi na primarnu zdravstvenu zaštitu, stomatološke usluge, specijalističke preglede, dijagnostiku, fizikalne terapije. Tu je i bolničko liječenje, izdavanje lijekova s osnovne A liste u primarnoj zdravstvenoj zaštiti te liječenje u inozemstvu sukladno propisima Europske unije uz odobrenje HZZO-a.

Poseban budžet za bolničko liječenje

Osim toga, uz MDZO+ policu tijekom bolničkog liječenja imate pravo na bolničku dnevnicu u iznosu od 100 kuna po danu.

Program osiguranja bolničke dnevnice omogućuje vam „poseban budžet” tijekom bolničkog liječenja, neovisno o tome radi li se o bolesti ili nezgodi.

Taj „poseban budžet“ možete iskoristiti za ono što vam je najpotrebnije tijekom bolničkog liječenja – pokrivanje troškova boravka u bolnici, lijekova, brige o djeci i slično.

Asistencija i kućna njega

Sklapanjem police MDZO+ dobivate i kućnu njegu. Recimo, ako se nađete u situaciji da neko vrijeme morate provesti u bolnici zbog bolesti ili nezgode, možete kontaktirati asistenciju na broj 0800 5533 te dogovoriti posjet liječnika, medicinske sestre ili pomoć u kući za obavljanje kućanskih poslova poput čišćenja, glačanja i slično.

Kliknite i ugovorite svoju policu dopunskog zdravstvenog osiguranja! →

Prijavi se na newsletter i
ne propusti priliku za pravu uštedu

KOMPARE SERVIS

Kompareovci Iskustva kupaca Za partnere Poslovi Poslovni podaci Uredi i kontakt

ONLINE KUPOVINA

Postupak ugovaranja Česta pitanja Podaci i upute za plaćanje Provjera police dopunskog zdravstvenog osiguranja Upute za refundaciju i ugovorne ustanove

SIGURNOST KUPACA

Informacije o obradi osobnih podataka Pravne obavijesti Privole i pritužbe Otkazivanje ugovora i raskid police Obavijest potrošačima Akcije u osiguranju Zakonski termini za vrstu osiguranja

Načini plaćanja

Jednokratno općom uplatnicom ili karticama do 12 rata bez kamata.

OBRADA PODATAKA
Korištenjem Kompare usluge i popunjavanjem ovih podataka aktivno pristaješ da te kontaktiramo i ispunimo svoju svrhu - pomognemo ti pronaći i kupiti osiguranje baš po tvojoj mjeri. Pročitaj više u Informacije o obradi osobnih podataka.

POVLAČENJE PRIVOLA
U slučaju da u bilo kojem trenutku promjeniš mišljenje i naša pomoć ti više ne bude potrebna, možeš povući dopuštenje za korištenje podataka slanjem maila na szop@kompare.hr ili popunjavanjem ovoga obrasca.

© 2012-2020 kompare.hr

Distribuciju osiguranja omogućuje posrednik u osiguranju Custodia d.o.o za zastupanje u osiguranju
HANFA Datum dozvole za rad 09.08.2013.,Klasa dozvole za rad UP/I-453-02/13-37/38

whatsapp
Viber