Krenule solidarne naknade na računima struje

Već smo pisali o solidarnoj naknadi što možete pročitati OVDJE, a sada slijedi nastavak sage.

Iz Banskih dvora stižu tvrdnje da će trošak od 200-ak milijuna kuna preuzeti opskrbljivači struje, iz HEP-a to potvrđuju, no ostali opskrbljivači tvrde da se još uvijek pregovara.

Vladinim vaučerima za električnu energiju pokrit će se 123 tisuće socijalno ugroženih građana, zbog čega će računi biti veći od 6 do 9 kuna. 

Novi namet koji ćete vidjeti na računu za struju od listopada zove se solidarna naknada čime će se, kako je već navedeno, podmirivati računi električne energije za najugroženije sugrađane.

Točna tarifa solidarne naknade iznosi 3 lipe po kilovatsatu plus PDV, što znači da bi mjesečni račun prosječnog hrvatskog kućanstva, koji otprilike iznosi 225 kuna, porastao za 8, odnosno na 233 kune.

HEP umiruje potrošače i tvrdi da neovisno o načinu provedbe naplate socijalne naknade, konačna cijena za kupce električne energije neće se mijenjati.

Zanima Vas koje sve naknade plaćate na računu za struju? Nazovite nas na 01/555 0666 i porazgovarajte sa savjetnikom za energiju.

Ne želite da vam HEP bude opskrbljivač? Postupak promjene je vrlo jednostavan – provjerite OVDJE.

 

Usporedi osiguranja, kupi online i uštedi. Klikni!

 

KOMPARE SERVIS

Kompareovci Iskustva kupaca Za partnere Poslovi Poslovni podaci Uredi i kontakt

ONLINE KUPOVINA

Postupak ugovaranja Česta pitanja Načini plaćanja auto osiguranja Načini plaćanja dopunskog zdravstvenog osiguranja Provjera police dopunskog zdravstvenog osiguranja Upute za refundaciju i ugovorne ustanove

SIGURNOST KUPACA

Informacije o obradi osobnih podataka Pravne obavijesti Reklamacije i pritužbe Otkazivanje ugovora i raskid police Obavijest potrošačima Akcije u osiguranju Zakonski termini za vrstu osiguranja

Načini plaćanja

Jednokratno općom uplatnicom ili karticama do 12 rata bez kamata.
Trustmark webshop

OBRADA PODATAKA
Upisane osobne podatke koristimo da te možemo kontaktirati, obavijestiti o ponudama i pomoći ti pronaći osiguranje ili telekom uslugu prema tvojim zahtjevima i potrebama. U svakom trenutku možeš se predomisliti i odbiti primanje naših e-mail poruka klikom na opciju “odjava” na kraju svake naše poruke ili popunjavanjem obrasca ili slanjem poruke na szop@kompare.hr. Pročitaj više u Informacije o obradi osobnih podataka

GOOGLE CAPTCHA ZAŠTITA
Stranica kompare.hr zaštićena je Google Captcha sustavom, a više o tome možeš pročitati kroz politiku privatnosti i uvjete korištenja.

Odjavi se s newslettera

Newsletter šaljemo našim korisnicima temeljem legitimnog interesa. Upiši svoju e-mail adresu ako ne želiš primati newsletter. Sve o obradi podataka pronađi u Informacije o obradi osobnih podataka

© 2012- kompare.hr

Distribuciju osiguranja omogućuje posrednik u osiguranju Custodia d.o.o za zastupanje u osiguranju
HANFA Datum dozvole za rad 09.08.2013.,Klasa dozvole za rad UP/I-453-02/13-37/38

whatsapp
Viber