Kompare ti poklanja kupon za Uber vožnju!

Nagrađujemo svoje klijente koji usporede cijene obveznog i kasko auto osiguranja koristeći našu uslugu. Na kompare.hr možete samostalno usporediti cijene za 7 osiguravajućih kuća (Croatia, Uniqa, Generali, Ergo, Wiener, Velebit i Triglav) ili nam ostaviti svoje kontakt podatke kako bi vas kontaktirao jedan od savjetnika za osiguranje i pronašao za vas najpovoljniju policu.

Kompare ti poklanja kupon za Uber vožnju!

U suradnji sa Uber-om dogovorili smo suradnju koja traje do kraja 2016. godine – kompare.hr svim svojim korisnicima poklanja kupon u vrijednosti 70 kn za besplatnu vožnju. Kupon sa kodom odmah stiže na mail, a moguće ga je iskoristiti za dvije besplatne vožnje u razdoblju od 6 mjeseci.

Preuzmi svoj kupon za besplatnu vožnju →

Ljubitelje Uber-a dodatno će obradovati informacija da je usluga sada dostupna u još 3 hrvatska grada, točnije Dubrovnik, Split i Zadar.

Uber je na hrvatsko tržište stigao prošle godine, a uspješno posluje u više od 340 gradova, točnije 62 tržišta. Usluga je i do 25% jeftinija od cijena ostalih taksi prijevoznika, a korištenje brzo i jednostavno – putem mobilne aplikacije gdje odabirete vozača, željenu lokaciju i vršite plaćanje.

Detaljne informacije o tome kako točno koristiti uslugu i aplikaciju možete pronaći ovdje i ne zaboravite što prije rezervirati i preuzeti kupon za besplatnu vožnju Uber-om.

Opće uvjete vezano za akciju možete pronaći ovdje. Za sva dodatna pitanja i informacije, nazovite 01 555 0666 ili nam pišite na pisma@kompare.hr.

Ugovori auto osiguranje online! →

 

Prijavi se na newsletter i
ne propusti priliku za pravu uštedu

KOMPARE SERVIS

Kompareovci Iskustva kupaca Za partnere Poslovi Poslovni podaci Kontakt

ONLINE KUPOVINA

Kompare garancija Kompare poklon bon Postupak ugovaranja Načini plaćanja Česta pitanja

SIGURNOST KUPACA

GDPR Opći uvjeti Privole i pritužbe

Načini plaćanja

Jednokratno općom uplatnicom ili karticama do 12 rata bez kamata.

© 2012-2019 kompare.hr

Distribuciju osiguranja omogućuje posrednik u osiguranju Custodia d.o.o za zastupanje u osiguranju
HANFA Datum dozvole za rad 09.08.2013.,Klasa dozvole za rad UP/I-453-02/13-37/38