Kompare ti poklanja kupon za Uber vožnju!

Nagrađujemo svoje klijente koji usporede cijene obveznog i kasko auto osiguranja koristeći našu uslugu. Na kompare.hr možete samostalno usporediti cijene za 7 osiguravajućih kuća (Croatia, Uniqa, Generali, Ergo, Wiener, Velebit i Triglav) ili nam ostaviti svoje kontakt podatke kako bi vas kontaktirao jedan od savjetnika za osiguranje i pronašao za vas najpovoljniju policu.

Kompare ti poklanja kupon za Uber vožnju!

U suradnji sa Uber-om dogovorili smo suradnju koja traje do kraja 2016. godine – kompare.hr svim svojim korisnicima poklanja kupon u vrijednosti 70 kn za besplatnu vožnju. Kupon sa kodom odmah stiže na mail, a moguće ga je iskoristiti za dvije besplatne vožnje u razdoblju od 6 mjeseci.

Preuzmi svoj kupon za besplatnu vožnju →

Ljubitelje Uber-a dodatno će obradovati informacija da je usluga sada dostupna u još 3 hrvatska grada, točnije Dubrovnik, Split i Zadar.

Uber je na hrvatsko tržište stigao prošle godine, a uspješno posluje u više od 340 gradova, točnije 62 tržišta. Usluga je i do 25% jeftinija od cijena ostalih taksi prijevoznika, a korištenje brzo i jednostavno – putem mobilne aplikacije gdje odabirete vozača, željenu lokaciju i vršite plaćanje.

Detaljne informacije o tome kako točno koristiti uslugu i aplikaciju možete pronaći ovdje i ne zaboravite što prije rezervirati i preuzeti kupon za besplatnu vožnju Uber-om.

Opće uvjete vezano za akciju možete pronaći ovdje. Za sva dodatna pitanja i informacije, nazovite 01 555 0666 ili nam pišite na pisma@kompare.hr.

Ugovori auto osiguranje online! →