Kompare ponovo nagrađuje svoje korisnike!

Svi mi u Kompareu volimo kad su nam korisnici zadovoljni – to nas gura naprijed, da budemo čim bolji. To se vidi i po brojnim pozitivnim komentarima korisnika na našim društvenim profilima i na stranicama proizvoda.

akcija_pozovi

Jednostavno je – Kompare postoji upravo zbog svojih korisnika i naš svijet okreće se upravo oko vaših potreba.

Zato smo vas odlučili ponovo nagraditi, ali i pomoći većem broju građana u potrazi za većom uštedom. Portali za usporedbu i online ugovaranje postaju mjesto broj 1 pri donošenju odluke o kupovini, a mi vam pomažemo biti informiranima o ponudi na tržištu.

Akcija koju smo zamislili je jednostavna: preporučite svojim prijateljima Kompare uslugu i stranicu i ako barem dvoje vaših prijatelja ugovori policu auto osiguranja preko kompare.hr ili uz pomoć Kompare savjetnika, vi dobivate bon od 100 kuna koji možete iskoristiti u idućih godinu dana na osiguranje vozila ili motora. Ako vi ne možete iskoristiti uštedu od 100 kuna, nema problema, član vaše obitelji može preuzeti bon na vaše ime.

Da se mi svi ne igramo potrage za Nemom, vaši prijatelji trebaju nam reći vaše ime, prezime, kontakt e-mail i tablicu auta/motora da vam ih možemo pridružiti i dati vam zasluženi bon.

Za više informacija nazovite 01/555 0666, započnite chat ili pošaljite mail na support@kompare.hr.hr.

Opće uvjete akcije potražite ovdje.

 

Usporedi osiguranja, kupi online i uštedi. Klikni!