Kompare pomaže mladima s osnovama financija

Povodom prvog Europskog tjedna novca (9.-13. ožujka 2015.) Hrvatska udruga banaka(HUB) je odlučila potrošiti nešto novca na educiranje mladih o osnovama osobnih financija, a kompare.hr je dao svoj doprinos pripremom obrazovnih materijala.
Za mlade u dobi od 14 do 18 godina kompare.hr je pripremio “Exelicu”- interaktivnu tablicu koja pomaže mladima da kvalitetnije raspolažu svojim novcem i vremenom i “Uštedi matematikom” prezentaciju o matematičkim trikovima i kraticama kojima se bilo tko može služiti u svakodnevnom životu.

Iako ograničene zadanim formatom exel tablice (uvjereni smo da bi mobilna aplikacija bila primjereniji način komunikacije sa srednjoškolcima u 2015. godini) mlade bistre i kreativne glave u kompare.hr-u su u nekoliko dana kreirale interaktivni alat koji može koristiti mladima da džeparac, eventualnu zaradu, ali i svoje vrijeme pametnije troše i drže pod kontrolom. Prezentacija “Uštedi matematikom” pokušaj je da se kroz pet jednostavnih i lako razumljivih matematičkih operacija pomogne mladima da koriste matematiku u svakodnevnom životu.
“Exelica” i “Uštedi matematikom” mogu se preuzeti na stranicama HUB-a: http://www.hub.hr/hr/obrazovni-materijali-o-osnovama-financija, a pametna ušteda se pronalazi na kompare.hr.

 

Usporedi osiguranja, kupi online i uštedi. Klikni!

 

Prijavi se na newsletter i
ne propusti priliku za pravu uštedu

KOMPARE SERVIS

Kompareovci Iskustva kupaca Za partnere Poslovi Poslovni podaci Kontakt

ONLINE KUPOVINA

Kompare garancija Kompare poklon bon Postupak ugovaranja Načini plaćanja Česta pitanja

SIGURNOST KUPACA

GDPR Opći uvjeti Privole i pritužbe

Načini plaćanja

Jednokratno općom uplatnicom ili karticama do 12 rata bez kamata.

© 2012-2019 kompare.hr

Distribuciju osiguranja omogućuje posrednik u osiguranju Custodia d.o.o za zastupanje u osiguranju
HANFA Datum dozvole za rad 09.08.2013.,Klasa dozvole za rad UP/I-453-02/13-37/38