kompare.hr među 10 najboljih!

100 najboljih webova i mobilnih aplikacija u 2012. godini su…
…upravo proglašeni na nacionalnom Internet natječaju Vidi Web Top 100. U Top 10 u kategoriji s ogromnom konkurencijom – Mediji, novosti, oglasnici proglašena je web stranica kompare.hr

U godini kada je malo dobrih vijesti iz Hrvatske nevjerojatna je vijest da se na natječaj za najbolje webove i mobilne aplikacije VIDI WEB Top 100 2012. prijavilo na tisuće novih web projekata kojima tvrtke i pojedinci iz Hrvatske i regije žele dokazati da su sposobni odgovoriti na izazove svjetske web industrije. Daleko smo iznad prosjeka Europske unije što se tiče čitanja vijesti i novina na Internetu – 85% Hrvata s priključkom na Internet svakodnevno se online informira, dok je europski prosjek 61%. Gotovo 99% mlađih od 30 godina u Hrvatskoj korisnici su Interneta, a svaki dan se osniva na desetke novih start-up tvrtki koje stvaraju novu industriju. Ovo je priča o njima i o njihovom uspjehu. Jedan od najstarijih web natječaja u Europi, koji je promovirao mnoge, danas poznate i uspješne webove, po 14-ti put objavljuje odabranih 100 najboljih webova i 10 webova iz regije, koji će s ponosom nositi prestižnu oznaku VIDI WEB TOP 100 – Najbolji web!
Jedna od kategorija u kojoj je bila izuzetno jaka konkurencija je Mediji, novosti, oglasnici u kojoj je u Top 10 proglašena web stranica kompare.hr.

Jedna od kategorija u kojoj je bila izuzetno jaka konkurencija je Mediji, novosti, oglasnici u kojoj je u Top 10 proglašena web stranica kompare.hr.

40-ak renomiranih stručnjaka iz čak 30 medijskih kuća i organizacija iz Hrvatske i regije odabralo je koji će se webovi i mobilne web aplikacije uvrstiti u VIDI WEB Top 100 te tako nadopuniti najveći hrvatski on-line direktorij webova u koji se tijekom 14 godina prijavilo više od 33.000 web stranica. Iako je gospodarstvo u višegodišnjoj recesiji, hrvatska web industrija pokazuje da se to na nju ne odnosi i da uz svaku moguću štednju web ostaje bitan projekt u proračunu svake tvrtke, obrta, organizacije ili čak pojedinca.

Od oko 4446 prijavljenih webova i mobilnih aplikacija oznaku nominirane web stranice dobilo je njih 1288. Samom nominacijom ti su webovi ušli u krug odabranih jer su zadovoljili tehnološke i sadržajne zahtjeve kakvi karakteriziraju suvremene webove. Iako je natječaj osmišljen da podijeli samo 110 prestižnih amblema koji opisuju najbolje webove, preporučamo da se pogledaju svi Nominirani webovi koji su dobili oznaku Nominirani web.

Ove je godine Stručno vijeće sastavljeno od 20 profesionalaca iz struke, preporučenih od Web::Strategije, dodatno podignulo letvicu ocjenjivanja kako bi se uvažili najnoviji svjetski trendovi u proizvodnji web servisa i aplikacija te se osim dobrog i kvalitetnog sadržaja mogu pogledati i primjene inovacija, intuitivnost koncepta, ali i dobar i funkcionalan dizajn.

Nominiranih 1288 webova i aplikacija na natječaj su prijavili mnogobrojni profesionalci koji se bave razvojem internetskih stranica, mobilnih aplikacija, no i amateri koji pišu svoj blog, tvrtke sa svojom korporativnom ili Facebook stranicom, a zahvaljujući Hrvatskoj gospodarskoj komori ovaj je natječaj otvoren za sve i bez plaćanja kotizacije.

Stručni ocjenjivački sud proglasio je Najbolje od najboljih po kategorijama:
Mediji, novosti, oglasnici – hrt.hr
Članovi žirija kategorije: Neven Pavelić, Domagoj Bebić i Stjepan Malović
Korporativne stranice – Iskon.hr
Članovi žirija kategorije: Miodrag Šajatović, Branka Suvajac, Igor Duić i Sandra Mihelčić
Znanost, obrazovanje, kultura – Drzavna-matura.com
Članovi žirija kategorije: Ivana Podnar, Dean Šoša, Mario Kovač i Petra Somek
Zabava, moda, glazba – Ledonardo.hr
Članovi žirija kategorije: Kristijan Frković – Frx, Domagoj Jakopović – Ribafish i Antonija Butković
Vladine organizacije, državne institucije i javni servisi – map.hak.hr
Članovi žirija kategorije: Antonio Zavada, Sanda Lončar i Petar Pereža
Mobilni web – Erste mBanking
Članovi žirija kategorije: Ante Magzan, Dario Hofman, Nikica Škunca, Alan Sumina, Zoran Vučinić, Kristijan Zimmer i Bojan Pleše
Blogovi – doliclivadabb.blogspot.com
Članovi žirija kategorije: Zvonimir Stanić, Ana-Marija Bujić i Velimir Grgić
Turizam i putovanja – studio-kairos.com
Članovi žirija kategorije: Damir Krešić, Petar Grubišić i Tomislav Serdar
Sport, zdravlje, prehrana – coolinarika.com/coolerice/dobrodosli
Članovi žirija kategorije: Darija Vranešić Bender, Robert Frković, Željko Vela i Krešimir Šego
ExU – sng-mb.si
Članovi žirija kategorije: Ljubica Grozdanovska Dimiškovska, Aleksandar Jeličić i Ivan Minić
WEB promocija – Kraš Dinosauri
Članovi žirija kategorije: Tomislav Kotnik, Robert Slavečki, Hrvoje Hladnik, Ozren Kanceljak i Vibor Cipan

Na službenom webu natječaja na adresi http://top100.vidi.hr možete od 21.12. 2012. od 13 sati pogledati kratki film u kojemu se mogu vidjeti svi ovogodišnji dobitnici te osjetiti atmosfera u kojoj nastaje odluka o dobitnicima.

KOMPARE SERVIS

Kompareovci Iskustva kupaca Za partnere Poslovi Poslovni podaci Uredi i kontakt

ONLINE KUPOVINA

Postupak ugovaranja Česta pitanja Načini plaćanja auto osiguranja Načini plaćanja dopunskog zdravstvenog osiguranja Provjera police dopunskog zdravstvenog osiguranja Upute za refundaciju i ugovorne ustanove

SIGURNOST KUPACA

Informacije o obradi osobnih podataka Pravne obavijesti Reklamacije i pritužbe Otkazivanje ugovora i raskid police Obavijest potrošačima Akcije u osiguranju Zakonski termini za vrstu osiguranja

Načini plaćanja

Jednokratno općom uplatnicom ili karticama do 12 rata bez kamata.
Trustmark webshop

OBRADA PODATAKA
Upisane osobne podatke koristimo da te možemo kontaktirati, obavijestiti o ponudama i pomoći ti pronaći osiguranje ili telekom uslugu prema tvojim zahtjevima i potrebama. U svakom trenutku možeš se predomisliti i odbiti primanje naših e-mail poruka klikom na opciju “odjava” na kraju svake naše poruke ili popunjavanjem obrasca ili slanjem poruke na szop@kompare.hr. Pročitaj više u Informacije o obradi osobnih podataka

GOOGLE CAPTCHA ZAŠTITA
Stranica kompare.hr zaštićena je Google Captcha sustavom, a više o tome možeš pročitati kroz politiku privatnosti i uvjete korištenja.

Odjavi se s newslettera

Newsletter šaljemo našim korisnicima temeljem legitimnog interesa. Upiši svoju e-mail adresu ako ne želiš primati newsletter. Sve o obradi podataka pronađi u Informacije o obradi osobnih podataka

© 2012- kompare.hr

Distribuciju osiguranja omogućuje posrednik u osiguranju Custodia d.o.o za zastupanje u osiguranju
HANFA Datum dozvole za rad 09.08.2013.,Klasa dozvole za rad UP/I-453-02/13-37/38

whatsapp
Viber