Kad je pravo vrijeme za osiguranje?

Vjerojatno ste čuli za poslovicu – ne vrijedi plakati nad prolivenim mlijekom. Ukoliko nemate osiguranje za slučaj koji vam se dogodio, nikakve suze neće platiti štetu koju ste pretrpjeli. No, imate li na vrijeme ugovorenu policu osiguranja, lakše ćete podnijeti i suze i pretrpljenu štetu.


Većina vrijednosti koje stječemo u životu i većina situacija koja nas kroz život prati nosi određene rizike. Za većinu njih postoji određena vrsta osiguranja. Krenimo od početka.

Za mališane je korisno ugovoriti kvalitetno zdravstveno osiguranje i osiguranje za slučaj nezgode. Njihovi roditelji spavati će mirnije uz ugovoreno osiguranje od odgovornosti prema trećim osobama. Nakon navršene 14. godine života možete životno osigurati svog teenagera i to na način da on bude osigurana osoba. Prije toga, naime, dijete u životnom osiguranju može biti jedino korisnik osiguranja, ali nikako i osigurana osoba.
Za mnoge je već za vrijeme studiranja ili nakon završetka studija na redu kupovina automobila – prilika za obavezno osiguranje od autoodgovornosti ili kasko osiguranje vozila. Osiguranje nekretnine ne preporučuje se samo vlasnicima nekretnina, već i onima koji žive u unajmljenoj nekretnini.

Sa zaposlenjem dolazi i povećana razina stresa koja donosi razne rizike za zdravlje, pa je dobro ugovoriti policu zdravstvenog osiguranja, a valja povesti i računa o mogućnostima mirovinskog osiguranja. Na putovanjima u inozemstvo koristan suputnik je polica putnog osiguranja. Vlasnicima tvrtki na raspolaganju su osiguranja radnika od nezgode, osiguranja strojeva, poslovnih prostora, prijevoza, osiguranje potraživanja.
Sasvim dovoljno životnih situacija za osiguranje. Na vama je samo da usporedite i odaberete.

 

Usporedi osiguranja, kupi online i uštedi. Klikni!

 

Prijavi se na newsletter i
ne propusti priliku za pravu uštedu

KOMPARE SERVIS

Kompareovci Iskustva kupaca Za partnere Poslovi Poslovni podaci Uredi i kontakt

ONLINE KUPOVINA

Postupak ugovaranja Česta pitanja Podaci i upute za plaćanje Provjera police dopunskog zdravstvenog osiguranja Upute za refundaciju i ugovorne ustanove

SIGURNOST KUPACA

Informacije o obradi osobnih podataka Pravne obavijesti Privole i pritužbe Otkazivanje ugovora i raskid police Obavijest potrošačima Akcije u osiguranju Zakonski termini za vrstu osiguranja

Načini plaćanja

Jednokratno općom uplatnicom ili karticama do 12 rata bez kamata.

OBRADA PODATAKA
Korištenjem Kompare usluge i popunjavanjem ovih podataka aktivno pristaješ da te kontaktiramo i ispunimo svoju svrhu - pomognemo ti pronaći i kupiti osiguranje baš po tvojoj mjeri. Pročitaj više u Informacije o obradi osobnih podataka.

POVLAČENJE PRIVOLA
U slučaju da u bilo kojem trenutku promjeniš mišljenje i naša pomoć ti više ne bude potrebna, možeš povući dopuštenje za korištenje podataka slanjem maila na szop@kompare.hr ili popunjavanjem ovoga obrasca.

© 2012-2020 kompare.hr

Distribuciju osiguranja omogućuje posrednik u osiguranju Custodia d.o.o za zastupanje u osiguranju
HANFA Datum dozvole za rad 09.08.2013.,Klasa dozvole za rad UP/I-453-02/13-37/38

whatsapp
Viber