Jeftina struja dodatno snižava cijene

Tvrtka GEN-I danas je u sklopu ponude Jeftina struja najavila dodatno sniženje cijena električne energije za kućanstva. Nove cijene i dalje su niže za 10 posto u odnosu na nove cijene HEP-a, čime GEN-I potvrđuje obećanje kako će uvijek biti najpovoljniji na hrvatskom tržištu.

GEN-I s dodatnim sniženjem cijena ostaje jeftiniji od HEP-a. Od 1. listopada razina uštede korisnika Jeftine struje u segmentu kućanstava bit će skoro jednaka kao i prije HEP-ove najave sniženja. Kućanstvo koje se grije na struju će ove zime moći uštedjeti skoro 20 posto u odnosu na prošlu godinu, u slučaju prelaska na GEN-I.

“Pozdravljamo odluku Hrvatske energetske regulatorne agencije (HERA) jer je to dobra odluka za sve korisnike u Hrvatskoj te ona potvrđuje naše tvrdnje da je cijena električne energije u Hrvatskoj izuzetno visoka i da postoji mnogo prostora za njezino snižavanje,“ komentirao je najavu HEP-a o sniženju cijena struje predsednik uprave Grupe GEN-I, dr. Robert Golob, i nastavio: “To je odlična vijest za hrvatske potrošače, a još bolja vijest je da i GEN-I od danas nudi još niže cijene pa je još uvijek 10 posto jeftiniji od HEP-a. “

„Kao što smo obećali, odlučili smo dodatno sniziti vlastite cijene u ponudi Jeftina struja jer želimo ostati najjeftiniji ponuđač električne energije na tržištu. To je pozicija koju držimo na svim tržištima gdje poslujemo i smatramo da će to korisnici znati cijeniti. Otkako smo počeli sa snižavanjem cijena na hrvatskom tržištu, smatram da smo na najbolji način pokazali kakve su koristi od ulaska Hrvatske u Europsku uniju te od usvajanja europskih normi u Hrvatskoj”, zaključio je dr. Robert Golob.

GEN-I Zagreb je dobio više od 12.000 upita za promjenu opskrbljivača električne energije, Jeftinom strujom opskrbljuje više od 4.500 potrošača, a svim novim korisnicima koji potpišu ugovor do kraja listopada ponovno nudi besplatnu električnu energiju u prvih mjesec dana korištenja. Ova je posebna pogodnost automatski produžena i za one koji su potpisali ugovor s tvrtkom GEN-I Zagreb tijekom kolovoza.

Politiku najnižih cijena električne energije bez ugovornih obveza GEN-I Zagreb temelji na  jamstvu da neće povisiti cijene do kraja 2015. godine, čime se tvrtka obvezala da maksimalne cijene neće rasti do 1. siječnja 2016. godine, već postoji samo mogućnost njihovog sniženja.

Uskoro će detaljna usporedba cijena i uštede za sva tri opskrbljjivača električnom energijom biti dostupne na portalu kompare.hr. Korisnicima će biti omogućeno slanje upita i to direktno ponuđačima, a sve sa ciljem olakšavanja odabira i promjene opskrbljivača.

 

Usporedi cijene opskrbljivača i štedi! →

 

Prijavi se na newsletter i
ne propusti priliku za pravu uštedu

KOMPARE SERVIS

Kompareovci Iskustva kupaca Za partnere Poslovi Poslovni podaci Uredi i kontakt

ONLINE KUPOVINA

Postupak ugovaranja Česta pitanja Podaci i upute za plaćanje Provjera police dopunskog zdravstvenog osiguranja Upute za refundaciju i ugovorne ustanove

SIGURNOST KUPACA

Informacije o obradi osobnih podataka Pravne obavijesti Privole i pritužbe Otkazivanje ugovora i raskid police Obavijest potrošačima Akcije u osiguranju Zakonski termini za vrstu osiguranja

Načini plaćanja

Jednokratno općom uplatnicom ili karticama do 12 rata bez kamata.

OBRADA PODATAKA
Korištenjem Kompare usluge i popunjavanjem ovih podataka aktivno pristaješ da te kontaktiramo i ispunimo svoju svrhu - pomognemo ti pronaći i kupiti osiguranje baš po tvojoj mjeri. Pročitaj više u Informacije o obradi osobnih podataka.

POVLAČENJE PRIVOLA
U slučaju da u bilo kojem trenutku promjeniš mišljenje i naša pomoć ti više ne bude potrebna, možeš povući dopuštenje za korištenje podataka slanjem maila na szop@kompare.hr ili popunjavanjem ovoga obrasca.

© 2012-2020 kompare.hr

Distribuciju osiguranja omogućuje posrednik u osiguranju Custodia d.o.o za zastupanje u osiguranju
HANFA Datum dozvole za rad 09.08.2013.,Klasa dozvole za rad UP/I-453-02/13-37/38

whatsapp
Viber