Iskon play TV – najpovoljniji paket televizije i interneta na akciji!

U potrazi ste za idealnim paketom interneta i televizije, ali što pronalazite na tržištu čini vam se preskupim ili nešto u paketu ipak ne odgovara? Zamislite koliko bi vam vremena trebalo da kontaktirate sve operatore, dobijete ponude, usporedite ih u detalje i tek onda donesete odluku o najisplativijoj opciji za vas! Prije no što se upustite u potragu, imamo preporuku za vas – Iskon play TV!

Iskon play TV - najpovoljniji paket televizije i interneta na akciji
Iskon play TV na akciji!

Za sve one koji traže paket TV-a i interneta, trenutno najpovoljniji na tržištu je Iskon.Play TV za 189,90 kuna mjesečno! Nova iskonova televizija nudi velik broj kanala raspoređenih u pakete, što nalazimo i kod ostalih operatera, ali i niz dobrih dodatnih funkcija, a najbolja je ona da za pokretanje Iskonove televizije – sve što trebate jest internetska veza, a samom uređaju je svejedno gdje se nalazite i je li veza žičana ili bežična. To znači da ga možete ponijeti na odmor, u vikendicu i uživati u svojim kanalima bilo gdje, ali i da svaki stariji televizor sve informacije prima preko HDMI kabela i daje vam odlično iskustvo korištenja pametnih televizora.

Veliki broj pogodnosti

Umjesto nekadašnjih, ‘osnovnih’ i ‘proširenih’ paketa kanala, Iskon.Play TV ponudio je Klikalicu pomoću koje svaki korisnik brzo i jednostavno aktivira tj. deaktivira TV paketiće koje želi gledati/gasiti. Iskoristite super akciju i aktivirajte najpovoljniji paket TV-a i interneta na tržištu  Iskon.Play TV za 189,90 kn/mj.

Izdvajamo neke od pogodnosti: bez ugovorne obveze, samostalan odabir TV sadržaja, HBO Premium i Pickbox GRATIS 6 mjeseci, prenosivost i povezivanje putem bežične veze, HD kvaliteta i moderno sučelje (radi i na manjim brzinama gdje klasičan IPTV ne funkcionira), 7 dana unazad i gledanje na zahtjev!

Kako to aktivirati? Brzo, jednostavno i online na kompare.hr! Za sva pitanja dostupni smo na kontakt broju 01 555 0666 radnim danom od 8 do 20 sati i subotom od 9 do 14 sati.

KOMPARE SERVIS

Kompareovci Iskustva kupaca Za partnere Poslovi Poslovni podaci Uredi i kontakt

ONLINE KUPOVINA

Postupak ugovaranja Česta pitanja Načini plaćanja auto osiguranja Načini plaćanja dopunskog zdravstvenog osiguranja Provjera police dopunskog zdravstvenog osiguranja Upute za refundaciju i ugovorne ustanove Općenita obavijest klijentima osiguranja o uvođenju eura

SIGURNOST KUPACA

Informacije o obradi osobnih podataka Pravne obavijesti Reklamacije i pritužbe Otkazivanje ugovora i raskid police Obavijest potrošačima Akcije u osiguranju Zakonski termini za vrstu osiguranja

Načini plaćanja

Jednokratno općom uplatnicom ili karticama do 12 rata bez kamata.
Trustmark webshop
Fiksni tečaj konverzije: 1 EUR = 7,53450 kn

OBRADA PODATAKA
Upisane osobne podatke koristimo da te možemo kontaktirati, obavijestiti o ponudama i pomoći ti pronaći osiguranje ili telekom uslugu prema tvojim zahtjevima i potrebama. U svakom trenutku možeš se predomisliti i odbiti primanje naših e-mail poruka klikom na opciju “odjava” na kraju svake naše poruke ili popunjavanjem obrasca ili slanjem poruke na szop@kompare.hr. Pročitaj više u Informacije o obradi osobnih podataka

GOOGLE CAPTCHA ZAŠTITA
Stranica kompare.hr zaštićena je Google Captcha sustavom, a više o tome možeš pročitati kroz politiku privatnosti i uvjete korištenja.

Odjavi se s newslettera

Newsletter šaljemo našim korisnicima temeljem legitimnog interesa. Upiši svoju e-mail adresu ako ne želiš primati newsletter. Sve o obradi podataka pronađi u Informacije o obradi osobnih podataka

© 2012- kompare.hr

Distribuciju osiguranja omogućuje posrednik u osiguranju Custodia d.o.o za zastupanje u osiguranju
HANFA Datum dozvole za rad 09.08.2013.,Klasa dozvole za rad UP/I-453-02/13-37/38

whatsapp
Viber