Iskon play TV – najpovoljniji paket televizije i interneta na akciji!

U potrazi ste za idealnim paketom interneta i televizije, ali što pronalazite na tržištu čini vam se preskupim ili nešto u paketu ipak ne odgovara? Zamislite koliko bi vam vremena trebalo da kontaktirate sve operatore, dobijete ponude, usporedite ih u detalje i tek onda donesete odluku o najisplativijoj opciji za vas! Prije no što se upustite u potragu, imamo preporuku za vas – Iskon play TV!

Iskon play TV - najpovoljniji paket televizije i interneta na akciji
Iskon play TV na akciji!

Za sve one koji traže paket TV-a i interneta, trenutno najpovoljniji na tržištu je Iskon.Play TV za 189,90 kuna mjesečno! Nova iskonova televizija nudi velik broj kanala raspoređenih u pakete, što nalazimo i kod ostalih operatera, ali i niz dobrih dodatnih funkcija, a najbolja je ona da za pokretanje Iskonove televizije – sve što trebate jest internetska veza, a samom uređaju je svejedno gdje se nalazite i je li veza žičana ili bežična. To znači da ga možete ponijeti na odmor, u vikendicu i uživati u svojim kanalima bilo gdje, ali i da svaki stariji televizor sve informacije prima preko HDMI kabela i daje vam odlično iskustvo korištenja pametnih televizora.

Veliki broj pogodnosti

Umjesto nekadašnjih, ‘osnovnih’ i ‘proširenih’ paketa kanala, Iskon.Play TV ponudio je Klikalicu pomoću koje svaki korisnik brzo i jednostavno aktivira tj. deaktivira TV paketiće koje želi gledati/gasiti. Iskoristite super akciju i aktivirajte najpovoljniji paket TV-a i interneta na tržištu  Iskon.Play TV za 189,90 kn/mj.

Izdvajamo neke od pogodnosti: bez ugovorne obveze, samostalan odabir TV sadržaja, HBO Premium i Pickbox GRATIS 6 mjeseci, prenosivost i povezivanje putem bežične veze, HD kvaliteta i moderno sučelje (radi i na manjim brzinama gdje klasičan IPTV ne funkcionira), 7 dana unazad i gledanje na zahtjev!

Kako to aktivirati? Brzo, jednostavno i online na kompare.hr! Za sva pitanja dostupni smo na kontakt broju 01 555 0666 radnim danom od 8 do 20 sati i subotom od 9 do 14 sati.

KOMPARE SERVIS

Kompareovci Iskustva kupaca Za partnere Poslovi Poslovni podaci Uredi i kontakt

ONLINE KUPOVINA

Postupak ugovaranja Česta pitanja Načini plaćanja auto osiguranja Načini plaćanja dopunskog zdravstvenog osiguranja Provjera police dopunskog zdravstvenog osiguranja Upute za refundaciju i ugovorne ustanove

SIGURNOST KUPACA

Informacije o obradi osobnih podataka Pravne obavijesti Reklamacije i pritužbe Otkazivanje ugovora i raskid police Obavijest potrošačima Akcije u osiguranju Zakonski termini za vrstu osiguranja

Načini plaćanja

Jednokratno općom uplatnicom ili karticama do 12 rata bez kamata.
Trustmark webshop

OBRADA PODATAKA
Upisane osobne podatke koristimo da te možemo kontaktirati, obavijestiti o ponudama i pomoći ti pronaći osiguranje ili telekom uslugu prema tvojim zahtjevima i potrebama. U svakom trenutku možeš se predomisliti i odbiti primanje naših e-mail poruka klikom na opciju “odjava” na kraju svake naše poruke ili popunjavanjem obrasca ili slanjem poruke na szop@kompare.hr. Pročitaj više u Informacije o obradi osobnih podataka

GOOGLE CAPTCHA ZAŠTITA
Stranica kompare.hr zaštićena je Google Captcha sustavom, a više o tome možeš pročitati kroz politiku privatnosti i uvjete korištenja.

Odjavi se s newslettera

Newsletter šaljemo našim korisnicima temeljem legitimnog interesa. Upiši svoju e-mail adresu ako ne želiš primati newsletter. Sve o obradi podataka pronađi u Informacije o obradi osobnih podataka

© 2012- kompare.hr

Distribuciju osiguranja omogućuje posrednik u osiguranju Custodia d.o.o za zastupanje u osiguranju
HANFA Datum dozvole za rad 09.08.2013.,Klasa dozvole za rad UP/I-453-02/13-37/38

whatsapp
Viber