Iskon omogućio “try&buy” uslugu

iskon-internet-logo

Trima novim pričama o Iskonovcima koji su sasvim svoji, al ipak malčice bolji, Iskon će od sutra promovirati svoju proljetnu akciju try&buy.

Akcija traje do 30.4. i vrijedi za sve pakete usluga koje Iskon nudi, a omogućuje novim korisnicima da nakon što isprobaju usluge, ako nisu zadovoljni, raskinu ugovor bez izlazne naknade. Drugim riječima, prilikom sklapanja ugovora tijekom akcije Iskonovci se ne obavezuju na ništa sljedeća tri mjeseca unutar kojih mogu raskinuti ugovor. Tijekom trajanja probnog perioda korisnici dakako plaćaju uobičajenu mjesečnu naknadu za usluge koje odaberu.

Prilikom sklapanja ugovora tijekom akcije Iskonovci se ne obavezuju na ništa sljedeća tri mjeseca unutar kojih mogu raskinuti ugovor

U središtu proljetne Iskonove kampanje su ponovno junaci s vrlo izraženim osobnostima. Lana je žrtva okrutnog svijeta manekenstva u kojem jedan dan nosi kolekciju visoke mode, a već sljedeći dan pozira s peradi u kampanji za poljoprivrednu apoteku. Iskonovci Marijan i Marta su zaljubljene budale, jedan od onih iritantno savršenih parova koji svaku priliku koriste kako bi svima pokazali svoju ljubav. Branko je nerazdvojan od svoje najdraže mame besprijekornog ukusa i manira koju ne može zamijeniti ni jedna druga žena na tom svijetu.

„Osebujnim Iskonovcima želimo pokazati kako je svatko od nas drugačiji, svoj, poseban, želimo kroz kampanju zabaviti te poručiti kako su u Iskonu svi dobrodošli.“, izjavila je povodom nove Iskonove kampanje voditeljica marketinga u Iskonu, Zrinka Topalušić Paleka.

 

Usporedite teleoperatere i uštedite! →

 

Prijavi se na newsletter i
ne propusti priliku za pravu uštedu

KOMPARE SERVIS

Kompareovci Iskustva kupaca Za partnere Poslovi Poslovni podaci Uredi i kontakt

ONLINE KUPOVINA

Postupak ugovaranja Česta pitanja Načini plaćanja auto osiguranja Načini plaćanja dopunskog zdravstvenog osiguranja Provjera police dopunskog zdravstvenog osiguranja Upute za refundaciju i ugovorne ustanove

SIGURNOST KUPACA

Informacije o obradi osobnih podataka Pravne obavijesti Privole i pritužbe Otkazivanje ugovora i raskid police Obavijest potrošačima Akcije u osiguranju Zakonski termini za vrstu osiguranja

Načini plaćanja

Jednokratno općom uplatnicom ili karticama do 12 rata bez kamata.

OBRADA PODATAKA
Korištenjem Kompare usluge i popunjavanjem ovih podataka aktivno pristaješ da te kontaktiramo i ispunimo svoju svrhu - pomognemo ti pronaći i kupiti osiguranje baš po tvojoj mjeri. Pročitaj više u Informacije o obradi osobnih podataka.

POVLAČENJE PRIVOLA
U slučaju da u bilo kojem trenutku promjeniš mišljenje i naša pomoć ti više ne bude potrebna, možeš povući dopuštenje za korištenje podataka slanjem maila na szop@kompare.hr ili popunjavanjem ovoga obrasca.

GOOGLE CAPTCHA ZAŠTITA
kompare.hr stranica zaštićena je Google Captcha sustavom, a više o tome možete pročitati kroz politiku privatnosti i uvjete korištenja.

© 2012- kompare.hr

Distribuciju osiguranja omogućuje posrednik u osiguranju Custodia d.o.o za zastupanje u osiguranju
HANFA Datum dozvole za rad 09.08.2013.,Klasa dozvole za rad UP/I-453-02/13-37/38

whatsapp
Viber