Iskon omogućio “try&buy” uslugu

iskon-internet-logo

Trima novim pričama o Iskonovcima koji su sasvim svoji, al ipak malčice bolji, Iskon će od sutra promovirati svoju proljetnu akciju try&buy.

Akcija traje do 30.4. i vrijedi za sve pakete usluga koje Iskon nudi, a omogućuje novim korisnicima da nakon što isprobaju usluge, ako nisu zadovoljni, raskinu ugovor bez izlazne naknade. Drugim riječima, prilikom sklapanja ugovora tijekom akcije Iskonovci se ne obavezuju na ništa sljedeća tri mjeseca unutar kojih mogu raskinuti ugovor. Tijekom trajanja probnog perioda korisnici dakako plaćaju uobičajenu mjesečnu naknadu za usluge koje odaberu.

Prilikom sklapanja ugovora tijekom akcije Iskonovci se ne obavezuju na ništa sljedeća tri mjeseca unutar kojih mogu raskinuti ugovor

U središtu proljetne Iskonove kampanje su ponovno junaci s vrlo izraženim osobnostima. Lana je žrtva okrutnog svijeta manekenstva u kojem jedan dan nosi kolekciju visoke mode, a već sljedeći dan pozira s peradi u kampanji za poljoprivrednu apoteku. Iskonovci Marijan i Marta su zaljubljene budale, jedan od onih iritantno savršenih parova koji svaku priliku koriste kako bi svima pokazali svoju ljubav. Branko je nerazdvojan od svoje najdraže mame besprijekornog ukusa i manira koju ne može zamijeniti ni jedna druga žena na tom svijetu.

„Osebujnim Iskonovcima želimo pokazati kako je svatko od nas drugačiji, svoj, poseban, želimo kroz kampanju zabaviti te poručiti kako su u Iskonu svi dobrodošli.“, izjavila je povodom nove Iskonove kampanje voditeljica marketinga u Iskonu, Zrinka Topalušić Paleka.

 

Usporedite teleoperatere i uštedite! →