HBO Premium paket na OptiTv- u

Korisnici OptiTV usluge od sada će sve HBO i Cinemax programe moći pratiti u HD rezoluciji, a uz najnoviju uslugu HBO GO više nikada ne moraju propustiti niti jednu epizodu omiljene serije gdje god se nalazili!

Optima Telekom je s početkom travnja uveo nove pogodnosti za sve svoje postojeće i nove korisnike neke od HBO usluga. Novi HBO Premium paket korisnicima će pružiti užitak gledanja TV programa: HBO, HBO Comedy, Cinemax i Cinemax2, u visokoj rezoluciji (HD), a osim toga uključuje i dodatne atraktivne usluge, HBO On Demand i najnoviju HBO GO uslugu.

HBO On Demand je usluga videa na zahtjev koja korisnicima omogućava odabir između najboljih HBO sadržaja, uključujući HBO originalnu produkciju, najbolje holivudske hitove, ekskluzivne specijalne emisije i odlične serije. Ova usluga korisnicima omogućava da sami biraju kada žele pogledati sadržaj koji ih zanima, i to, koliko god puta žele, 24 sata dnevno, sedam dana u tjednu.

Među dodatnim uslugama HBO Premium paketa svakako treba istaknuti najnoviju uslugu HBO GO, internetsku uslugu kojoj se može pristupiti preko osobnog računala, iPhone-a, iPad-a, Android telefona ili tableta, a nudi izravan, live pristup kanalu HBO Adria te preko 400 naslova u ponudi videa na zahtjev. Svi ti sadržaji korisnicima su dostupni bilo kad, bilo gdje i koliko god puta to požele.

Optima Telekom omogućava postojećim korisnicima bilo koje HBO usluge te novim korisnicima koji jednu od HBO usluga ugovore na 24 mjeseca, korištenje HBO Premium paketa potpuno besplatno u promotivnom periodu od 6 mjeseci, od 5. 4. do 30. 9. 2013. godine.

Nakon završenog promotivnog perioda korisnici će moći nastaviti koristiti HBO Premium paket, a ukoliko žele odustati, do 30. rujna 2013. godine trebaju napraviti odjavu pisanim putem na adresu sjedišta Optima Telekoma ili na e-mail adresu info@optima-telekom.hr. Za one korisnike koji zadrže HBO Premium paket važna informacija je da ga nastavljaju plaćati još minimalno 18 mjeseci, a korisnici koji odustanu, vraćaju se na jedan od HBO paketa koji su koristili prije ove promotivne ponude, uz nastavak ugovorne obaveze.

Sve detalje o HBO Premium paketu potražite na mrežnim stranicama Optima Telekoma.

 

Usporedite teleoperatere i uštedite! →

 

Prijavi se na newsletter i
ne propusti priliku za pravu uštedu

KOMPARE SERVIS

Kompareovci Iskustva kupaca Za partnere Poslovi Poslovni podaci Uredi i kontakt

ONLINE KUPOVINA

Postupak ugovaranja Česta pitanja Podaci i upute za plaćanje Provjera police dopunskog zdravstvenog osiguranja Upute za refundaciju i ugovorne ustanove

SIGURNOST KUPACA

Informacije o obradi osobnih podataka Pravne obavijesti Privole i pritužbe Otkazivanje ugovora i raskid police Obavijest potrošačima Akcije u osiguranju Zakonski termini za vrstu osiguranja

Načini plaćanja

Jednokratno općom uplatnicom ili karticama do 12 rata bez kamata.

OBRADA PODATAKA
Korištenjem Kompare usluge i popunjavanjem ovih podataka aktivno pristaješ da te kontaktiramo i ispunimo svoju svrhu - pomognemo ti pronaći i kupiti osiguranje baš po tvojoj mjeri. Pročitaj više u Informacije o obradi osobnih podataka.

POVLAČENJE PRIVOLA
U slučaju da u bilo kojem trenutku promjeniš mišljenje i naša pomoć ti više ne bude potrebna, možeš povući dopuštenje za korištenje podataka slanjem maila na szop@kompare.hr ili popunjavanjem ovoga obrasca.

© 2012-2020 kompare.hr

Distribuciju osiguranja omogućuje posrednik u osiguranju Custodia d.o.o za zastupanje u osiguranju
HANFA Datum dozvole za rad 09.08.2013.,Klasa dozvole za rad UP/I-453-02/13-37/38

whatsapp
Viber