GRAWE rođendanski popusti

Grawe Hrvatska obilježava 20 godina poslovanja u Republici Hrvatskoj. Tim povodom pripremio je posebne pogodnosti za buduće osiguranike prilikom ugovaranja novih polica osiguranja. Pogodnosti se mogu iskoristiti do 31. prosinca 2013. godine, a rođendanski kuponi obuhvaćaju popuste za ugovaranje polica životnog osiguranja, osiguranja imovine ili osiguranja od nezgode. U promotivnoj akciji odobravaju se sljedeći popusti:

  • 20% popusta na osiguranje imovine za cijelo vrijeme trajanje osiguranja
  • 20 eura popusta jednokratno na premiju osiguranja života u prvoj godini osiguranja
  • 20% popusta na osiguranja od nezgode na premiju u prvoj godini osiguranja

Za ostvarivanje popusta potrebno je priložiti ponudu za sklapanje ugovora o osiguranju i ispunjeni odgovarajući kupon. Kupone možete zatražiti u svim Grawe uredima, te kod prodajnih predstavnika.

 

Usporedi osiguranja, kupi online i uštedi. Klikni!

 

Prijavi se na newsletter i
ne propusti priliku za pravu uštedu

KOMPARE SERVIS

Kompareovci Iskustva kupaca Za partnere Poslovi Poslovni podaci Uredi i kontakt

ONLINE KUPOVINA

Postupak ugovaranja Česta pitanja Podaci i upute za plaćanje Provjera police dopunskog zdravstvenog osiguranja Upute za refundaciju i ugovorne ustanove

SIGURNOST KUPACA

Informacije o obradi osobnih podataka Pravne obavijesti Privole i pritužbe Otkazivanje ugovora i raskid police Obavijest potrošačima Akcije u osiguranju Zakonski termini za vrstu osiguranja

Načini plaćanja

Jednokratno općom uplatnicom ili karticama do 12 rata bez kamata.

OBRADA PODATAKA
Korištenjem Kompare usluge i popunjavanjem ovih podataka aktivno pristaješ da te kontaktiramo i ispunimo svoju svrhu - pomognemo ti pronaći i kupiti osiguranje baš po tvojoj mjeri. Pročitaj više u Informacije o obradi osobnih podataka.

POVLAČENJE PRIVOLA
U slučaju da u bilo kojem trenutku promjeniš mišljenje i naša pomoć ti više ne bude potrebna, možeš povući dopuštenje za korištenje podataka slanjem maila na szop@kompare.hr ili popunjavanjem ovoga obrasca.

© 2012-2020 kompare.hr

Distribuciju osiguranja omogućuje posrednik u osiguranju Custodia d.o.o za zastupanje u osiguranju
HANFA Datum dozvole za rad 09.08.2013.,Klasa dozvole za rad UP/I-453-02/13-37/38

whatsapp
Viber