GRAWE promovira ekološki način života


GRAWE Hrvatska d.d., kao ekološki osviješteno i odgovorno poduzeće, nastoji u okviru svog poslovanja doprinijeti očuvanju i zaštiti okoliša. U subotu, 21. travnja, od 10 do 14 sati na Cvjetnom trgu u Zagrebu sudjelovat će, kao jedan od sponzora, na svečanom otvorenju najvećeg ekološkog projekta u regiji „dm Green City Project 2012.“ i, između ostalog, educirati posjetitelje o štetnosti upotrebe plastičnih vrećica.

Osiguravajuće društvo GRAWE Hrvatska d.d., kao ekološki osviješteno i odgovorno društvo, nastoji u skladu sa svojim mogućnostima pridonijeti očuvanju i zaštiti okoliša. U poslovanju postupno zamjenjuje klasični papir recikliranim ili papirom koji je proizveden u skladu sa svim ekološkim standardima. Porukom u svojoj elektronskoj pošti (Čuvajte okoliš – razmislite prije ispisa ovog e-maila!) poziva na razumno tiskanje.

Osim toga, GRAWE je organizirao nekoliko ekoloških humanitarnih akcija. Zaposlenici GRAWE-a čistili su i pošumljavali opožareno područje Nacionalnog parka Krka. U sklopu akcije „GRAWE zelene oaze“ inicirano je preuređenje zapuštenih gradskih parkova. Uz opremanje parkova novim klupama, kontejnerima, dječjom opremom za igranje i sadnicama za uređenje biljnog fonda, u završnim radovima sudjelovali su i zaposlenici GRAWE-a. Od svake ugovorene police TOBI štednog osiguranja za djecu GRAWE odvaja 5 kn u korist Zoološkog vrta grada Zagreba za skrb o ugroženim kornjačama.

Ove godine GRAWE se pridružio najvećem eko projektu u regiji – „dm Green City Project 2012.“ Između ostalog, podržao je avanturu hrvatskog

električnog automobila (DOK-ING XD), koji je u sklopu „zelene turneje“ otputovao do Švicarske, do poznatog automobilskog sajma u Ženevi. Ovo je prvi puta da je električni auto prešao relaciju od Hrvatske (Dubrovnik) do Švicarske (Ženeva) i samostalno prešao udaljenost od 1415 km. Neki od ciljeva „zelene turneje“ bili su informirati i educirati širu hrvatsku javnost i potencijalne korisnike o prednostima električnih vozila na zabavan i ležeran način te ponuditi alternativu u smjeru ekološke osviještenosti zajednice.
Turneja električnog automobile samo je dio projekta u sklopu kojeg će tijekom travnja, svibnja i lipnja ove godine, u Međunarodnoj godini energetske učinkovitosti, organizatori projekta građanima pokloniti nekoliko ekološki odgovornih inicijativa i kulturno-edukativnih sadržaja. U sklopu projekta, obilježit će se Dan planete Zemlje, Dan zaštite prirode i Dan očuvanja okoliša.

Nakon „zelene turneje“ električnog automobila Green City Project 2012 nastavlja se nizom eko događanja. Projekt će i službeno započeti svečanim otvaranjem u subotu, 21. 04. 2012., od 10 do 14:00 sati na Cvjetnom trgu u Zagrebu. U cjelodnevnom programu i predviđenim aktivnostima sudjelovat će velik broj osoba iz javnog života (Mario Valentić, Martina Vrbos, Ivana Banfić, kuhari iz TV showa „Masterchef“ itd.) te državnih institucija u svrhu ostvarivanja zajedničkih zelenih ciljeva. GRAWE poziva sve zainteresirane da posjete njihov štand, na kojem će se, između ostalog, dijeliti ekološke platnene vrećice i educirati javnost o štetnosti uporabe plastičnih vrećica. GRAWE Hrvatska d.d. će i ubuduće svojim poslovanjem i aktivnostima biti pozitivan primjer, kako svojim zaposlenicima, tako i korisnicima i široj javnosti.

Dodatne informacije o projektu i raspored događanja mogu se pronaći na web stranicama Green City Project 2012: http://www.dmgreencity.com/.

 

Usporedi osiguranja, kupi online i uštedi. Klikni!

 

KOMPARE SERVIS

Kompareovci Iskustva kupaca Za partnere Poslovi Poslovni podaci Uredi i kontakt

ONLINE KUPOVINA

Postupak ugovaranja Česta pitanja Načini plaćanja auto osiguranja Načini plaćanja dopunskog zdravstvenog osiguranja Provjera police dopunskog zdravstvenog osiguranja Upute za refundaciju i ugovorne ustanove

SIGURNOST KUPACA

Informacije o obradi osobnih podataka Pravne obavijesti Reklamacije i pritužbe Otkazivanje ugovora i raskid police Obavijest potrošačima Akcije u osiguranju Zakonski termini za vrstu osiguranja

Načini plaćanja

Jednokratno općom uplatnicom ili karticama do 12 rata bez kamata.
Trustmark webshop

OBRADA PODATAKA
Upisane osobne podatke koristimo da te možemo kontaktirati, obavijestiti o ponudama i pomoći ti pronaći osiguranje ili telekom uslugu prema tvojim zahtjevima i potrebama. U svakom trenutku možeš se predomisliti i odbiti primanje naših e-mail poruka klikom na opciju “odjava” na kraju svake naše poruke ili popunjavanjem obrasca ili slanjem poruke na szop@kompare.hr. Pročitaj više u Informacije o obradi osobnih podataka

GOOGLE CAPTCHA ZAŠTITA
Stranica kompare.hr zaštićena je Google Captcha sustavom, a više o tome možeš pročitati kroz politiku privatnosti i uvjete korištenja.

Odjavi se s newslettera

Newsletter šaljemo našim korisnicima temeljem legitimnog interesa. Upiši svoju e-mail adresu ako ne želiš primati newsletter. Sve o obradi podataka pronađi u Informacije o obradi osobnih podataka

© 2012- kompare.hr

Distribuciju osiguranja omogućuje posrednik u osiguranju Custodia d.o.o za zastupanje u osiguranju
HANFA Datum dozvole za rad 09.08.2013.,Klasa dozvole za rad UP/I-453-02/13-37/38

whatsapp
Viber