GRAWE promovira ekološki način života


GRAWE Hrvatska d.d., kao ekološki osviješteno i odgovorno poduzeće, nastoji u okviru svog poslovanja doprinijeti očuvanju i zaštiti okoliša. U subotu, 21. travnja, od 10 do 14 sati na Cvjetnom trgu u Zagrebu sudjelovat će, kao jedan od sponzora, na svečanom otvorenju najvećeg ekološkog projekta u regiji „dm Green City Project 2012.“ i, između ostalog, educirati posjetitelje o štetnosti upotrebe plastičnih vrećica.

Osiguravajuće društvo GRAWE Hrvatska d.d., kao ekološki osviješteno i odgovorno društvo, nastoji u skladu sa svojim mogućnostima pridonijeti očuvanju i zaštiti okoliša. U poslovanju postupno zamjenjuje klasični papir recikliranim ili papirom koji je proizveden u skladu sa svim ekološkim standardima. Porukom u svojoj elektronskoj pošti (Čuvajte okoliš – razmislite prije ispisa ovog e-maila!) poziva na razumno tiskanje.

Osim toga, GRAWE je organizirao nekoliko ekoloških humanitarnih akcija. Zaposlenici GRAWE-a čistili su i pošumljavali opožareno područje Nacionalnog parka Krka. U sklopu akcije „GRAWE zelene oaze“ inicirano je preuređenje zapuštenih gradskih parkova. Uz opremanje parkova novim klupama, kontejnerima, dječjom opremom za igranje i sadnicama za uređenje biljnog fonda, u završnim radovima sudjelovali su i zaposlenici GRAWE-a. Od svake ugovorene police TOBI štednog osiguranja za djecu GRAWE odvaja 5 kn u korist Zoološkog vrta grada Zagreba za skrb o ugroženim kornjačama.

Ove godine GRAWE se pridružio najvećem eko projektu u regiji – „dm Green City Project 2012.“ Između ostalog, podržao je avanturu hrvatskog

električnog automobila (DOK-ING XD), koji je u sklopu „zelene turneje“ otputovao do Švicarske, do poznatog automobilskog sajma u Ženevi. Ovo je prvi puta da je električni auto prešao relaciju od Hrvatske (Dubrovnik) do Švicarske (Ženeva) i samostalno prešao udaljenost od 1415 km. Neki od ciljeva „zelene turneje“ bili su informirati i educirati širu hrvatsku javnost i potencijalne korisnike o prednostima električnih vozila na zabavan i ležeran način te ponuditi alternativu u smjeru ekološke osviještenosti zajednice.
Turneja električnog automobile samo je dio projekta u sklopu kojeg će tijekom travnja, svibnja i lipnja ove godine, u Međunarodnoj godini energetske učinkovitosti, organizatori projekta građanima pokloniti nekoliko ekološki odgovornih inicijativa i kulturno-edukativnih sadržaja. U sklopu projekta, obilježit će se Dan planete Zemlje, Dan zaštite prirode i Dan očuvanja okoliša.

Nakon „zelene turneje“ električnog automobila Green City Project 2012 nastavlja se nizom eko događanja. Projekt će i službeno započeti svečanim otvaranjem u subotu, 21. 04. 2012., od 10 do 14:00 sati na Cvjetnom trgu u Zagrebu. U cjelodnevnom programu i predviđenim aktivnostima sudjelovat će velik broj osoba iz javnog života (Mario Valentić, Martina Vrbos, Ivana Banfić, kuhari iz TV showa „Masterchef“ itd.) te državnih institucija u svrhu ostvarivanja zajedničkih zelenih ciljeva. GRAWE poziva sve zainteresirane da posjete njihov štand, na kojem će se, između ostalog, dijeliti ekološke platnene vrećice i educirati javnost o štetnosti uporabe plastičnih vrećica. GRAWE Hrvatska d.d. će i ubuduće svojim poslovanjem i aktivnostima biti pozitivan primjer, kako svojim zaposlenicima, tako i korisnicima i široj javnosti.

Dodatne informacije o projektu i raspored događanja mogu se pronaći na web stranicama Green City Project 2012: http://www.dmgreencity.com/.

 

Usporedi osiguranja, kupi online i uštedi. Klikni!

 

Prijavi se na newsletter i
ne propusti priliku za pravu uštedu

KOMPARE SERVIS

Kompareovci Iskustva kupaca Za partnere Poslovi Poslovni podaci Uredi i kontakt

ONLINE KUPOVINA

Postupak ugovaranja Česta pitanja Podaci i upute za plaćanje Provjera police dopunskog zdravstvenog osiguranja Upute za refundaciju i ugovorne ustanove

SIGURNOST KUPACA

Informacije o obradi osobnih podataka Pravne obavijesti Privole i pritužbe Otkazivanje ugovora i raskid police Obavijest potrošačima Akcije u osiguranju Zakonski termini za vrstu osiguranja

Načini plaćanja

Jednokratno općom uplatnicom ili karticama do 12 rata bez kamata.

OBRADA PODATAKA
Korištenjem Kompare usluge i popunjavanjem ovih podataka aktivno pristaješ da te kontaktiramo i ispunimo svoju svrhu - pomognemo ti pronaći i kupiti osiguranje baš po tvojoj mjeri. Pročitaj više u Informacije o obradi osobnih podataka.

POVLAČENJE PRIVOLA
U slučaju da u bilo kojem trenutku promjeniš mišljenje i naša pomoć ti više ne bude potrebna, možeš povući dopuštenje za korištenje podataka slanjem maila na szop@kompare.hr ili popunjavanjem ovoga obrasca.

© 2012-2020 kompare.hr

Distribuciju osiguranja omogućuje posrednik u osiguranju Custodia d.o.o za zastupanje u osiguranju
HANFA Datum dozvole za rad 09.08.2013.,Klasa dozvole za rad UP/I-453-02/13-37/38

whatsapp
Viber