Erste Card Club ima jedinstvenu web stranicu

Kartična kuća Erste Card Club (ECC) plasirala je novu, posebnu web stranicu www.dinersposebnozavas.hr. Stranica pruža uvid u sve aktualne pogodnosti na više od 1000 prodajnih mjesta koje se mogu ostvariti plaćanjem Diners karticom.

Ovaj praktičan alat pokriva četiri područja: najpovoljniju kupnju, putovanja, gastro i ostalo. Primjerice, klijenti na stranici, iz mjeseca u mjesec mogu pratiti na kojim prodajnim mjestima ostvaruju pogodnosti kupnje poput atraktivnih popusta na odjeću i obuću, auto-opremu, namještaj, opremu za opremanje doma, zdravstvene usluge i mnogo toga drugog. Pogodnosti će se u suradnji s prodajnim mjestima mijenjati svaka dva tjedna i prilagođavati potrebama razdoblja na koje se odnosi, poput pripreme automobila za zimu, povratka u školske klupe itd. Pogodnosti obuhvaćaju popuste na prodajnim mjestima od 5% pa do čak 40%, poklon bonove, određene besplatne usluge ili darove, posebne cijene proizvoda i slično.

Prednost uvođenja ove web stranice je što će od sada, prije odlaska u potrebnu kupnju ili željeni restoran, korisnici moći na internetu potražiti prodajno mjesto s najviše pogodnosti. Ujedno, mogu sebi odabrati najbliže prodajno mjesto i to putem jednostavnog preglednika preko kojeg mogu odabrati mjesto ili grad u kojem se nalaze, odnosno putem interaktivne zemljopisne karte na kojoj je svako traženo prodajno mjesto označeno.

Ovime ECC nastoji komunikaciju prema klijentima dići na višu razinu, osiguravajući im pristup potrebnim sadržajima i kroz interaktivne elektroničke kanale. U skladu s time, prvi je plasirao elektronički multimedijalni magazin D Life, koji im također donosi potrebne informacije o pogodnostima na prodajnim mjestima. ECC je još uvijek jedini kartičar koji je plasmanom aplikacije Diners ProFile korisnicima omogućio kontrolu troškova te prvi koji je s njima počeo otvoreno komunicirati preko Facebook i twitter profila.

U tijeku je i promotivna akcija Erste Card Cluba koja traje do 15. prosinca 2012., a tijekom koje se Standardna Diners Club kartica može zatražiti bez upisnine i članarine za prvu godinu članstva u svim poslovnicama Erste banke, čime se ostvaruje ušteda u visini 355 kn.

 

Usporedi osiguranja, kupi online i uštedi. Klikni!

 

KOMPARE SERVIS

Kompareovci Iskustva kupaca Za partnere Poslovi Poslovni podaci Uredi i kontakt

ONLINE KUPOVINA

Postupak ugovaranja Česta pitanja Načini plaćanja auto osiguranja Načini plaćanja dopunskog zdravstvenog osiguranja Provjera police dopunskog zdravstvenog osiguranja Upute za refundaciju i ugovorne ustanove Općenita obavijest klijentima osiguranja o uvođenju eura

SIGURNOST KUPACA

Informacije o obradi osobnih podataka Pravne obavijesti Reklamacije i pritužbe Otkazivanje ugovora i raskid police Obavijest potrošačima Akcije u osiguranju Zakonski termini za vrstu osiguranja

Načini plaćanja

Jednokratno općom uplatnicom ili karticama do 12 rata bez kamata.
Trustmark webshop
Fiksni tečaj konverzije: 1 EUR = 7,53450 kn

OBRADA PODATAKA
Upisane osobne podatke koristimo da te možemo kontaktirati, obavijestiti o ponudama i pomoći ti pronaći osiguranje ili telekom uslugu prema tvojim zahtjevima i potrebama. U svakom trenutku možeš se predomisliti i odbiti primanje naših e-mail poruka klikom na opciju “odjava” na kraju svake naše poruke ili popunjavanjem obrasca ili slanjem poruke na szop@kompare.hr. Pročitaj više u Informacije o obradi osobnih podataka

GOOGLE CAPTCHA ZAŠTITA
Stranica kompare.hr zaštićena je Google Captcha sustavom, a više o tome možeš pročitati kroz politiku privatnosti i uvjete korištenja.

Klikni ovdje za odjavu sa newslettera

Newsletter šaljemo našim korisnicima temeljem legitimnog interesa. Upiši svoju e-mail adresu ako ne želiš primati newsletter. Sve o obradi podataka pronađi u Informacije o obradi osobnih podataka

© 2012- kompare.hr

Distribuciju osiguranja omogućuje posrednik u osiguranju Custodia d.o.o za zastupanje u osiguranju
HANFA Datum dozvole za rad 09.08.2013.,Klasa dozvole za rad UP/I-453-02/13-37/38

whatsapp
Viber