ERGO osiguranje od sada na kompare.hr

ERGO osiguranje pripada jednoj od najvećih osiguravateljnih grupacija u Njemačkoj i Europi, te posluje u više od 30 zemalja što potvrđuje stabilnost i pouzdanost njihova poslovanja. Više od 50.000 ljudi radi za Grupu, bilo kao zaposlenici ili kao samostalni zastupnici. Promatrajući s aspekta potrošača, ERGOva ponuda auto osiguranja je cjenovno atraktivna, a paketi osiguranja su fleksibilni i prilagođeni individualnim zahtjevima klijenata”- riječi su stručnjaka u osiguranju kompare.hr Igora Varljena na temu suradnje s ERGO osiguranjem. Ponuda auto osiguranja njemačkog osiguravatelja na hrvatskom je tržištu od sada zastupljena i putem kompare.hr portala.

Ergo osiguranje - Odnosi temeljeni na povjerenju nemaju sitna slova

U Hrvatskoj je ERGO grupa zastupljena s dva društva: ERGO osiguranje d.d. i ERGO životno osiguranje d.d. te na taj način nudi sveobuhvatnu ponudu životnih i neživotnih osiguranja klijentima i partnerima, kako fizičkim tako i pravnim osobama: osiguranje života, osiguranje imovine, osiguranje motornih vozila, osiguranje od nezgode, ERGO Asistencija a u skladu s ERGO temeljnim načelima i na tragu njihovog slogana ‘Osigurati znači razumjeti’ proizvodi su prilagođeni individualnim potrebama klijenata koji police osiguranja mogu kreirati prema svojim potrebama i mogućnostima.

Kompare

kompare.hr vodeći je portal za usporedbe cijena usluga na hrvatskom tržištu, a korisnicima omogućuje brzu i  jednostavnu online kupovinu police auto osiguranja. Na taj način svojim partnerima, osiguravajućim kućama otvara suvremen online prodajni kanal  zadržavajući pritom nepristranost i objektivnost  portala za usporedbu cijena usluga.

 

Ugovorite ERGO osiguranje online! →