ERGO osiguranje od sada na kompare.hr

ERGO osiguranje pripada jednoj od najvećih osiguravateljnih grupacija u Njemačkoj i Europi, te posluje u više od 30 zemalja što potvrđuje stabilnost i pouzdanost njihova poslovanja. Više od 50.000 ljudi radi za Grupu, bilo kao zaposlenici ili kao samostalni zastupnici. Promatrajući s aspekta potrošača, ERGOva ponuda auto osiguranja je cjenovno atraktivna, a paketi osiguranja su fleksibilni i prilagođeni individualnim zahtjevima klijenata”- riječi su stručnjaka u osiguranju kompare.hr Igora Varljena na temu suradnje s ERGO osiguranjem. Ponuda auto osiguranja njemačkog osiguravatelja na hrvatskom je tržištu od sada zastupljena i putem kompare.hr portala.

Ergo osiguranje - Odnosi temeljeni na povjerenju nemaju sitna slova

U Hrvatskoj je ERGO grupa zastupljena s dva društva: ERGO osiguranje d.d. i ERGO životno osiguranje d.d. te na taj način nudi sveobuhvatnu ponudu životnih i neživotnih osiguranja klijentima i partnerima, kako fizičkim tako i pravnim osobama: osiguranje života, osiguranje imovine, osiguranje motornih vozila, osiguranje od nezgode, ERGO Asistencija a u skladu s ERGO temeljnim načelima i na tragu njihovog slogana ‘Osigurati znači razumjeti’ proizvodi su prilagođeni individualnim potrebama klijenata koji police osiguranja mogu kreirati prema svojim potrebama i mogućnostima.

Kompare

kompare.hr vodeći je portal za usporedbe cijena usluga na hrvatskom tržištu, a korisnicima omogućuje brzu i  jednostavnu online kupovinu police auto osiguranja. Na taj način svojim partnerima, osiguravajućim kućama otvara suvremen online prodajni kanal  zadržavajući pritom nepristranost i objektivnost  portala za usporedbu cijena usluga.

 

Ugovorite ERGO osiguranje online! →

 

Prijavi se na newsletter i
ne propusti priliku za pravu uštedu

KOMPARE SERVIS

Kompareovci Iskustva kupaca Za partnere Poslovi Poslovni podaci Kontakt

ONLINE KUPOVINA

Kompare garancija Kompare poklon bon Postupak ugovaranja Načini plaćanja Česta pitanja

SIGURNOST KUPACA

GDPR Opći uvjeti Privole i pritužbe

Načini plaćanja

Jednokratno općom uplatnicom ili karticama do 12 rata bez kamata.

© 2012-2019 kompare.hr

Distribuciju osiguranja omogućuje posrednik u osiguranju Custodia d.o.o za zastupanje u osiguranju
HANFA Datum dozvole za rad 09.08.2013.,Klasa dozvole za rad UP/I-453-02/13-37/38