Dodijeljena nagrada za najbolju banku u SIE

Britanski financijski časopis Euromoney dodijelio je Raiffeisen Bank International AG (RBI) prestižnu nagradu za “Najbolju banku u Srednjoj i Istočnoj Europi”. Nagrada je dodijeljena sinoć, na ceremoniji održanoj u Londonu, a istu nagradu RBI osvojio je i u  2011. godini.

“Sedma nagrada potvrđuje naš vodeći položaj u Srednjoj i Istočnoj Europi (SIE) kao i naš održivi uspjeh. Od naše inicijalne javne ponude u 2005. godini, svaki smo kvartal zatvorili značajnim profitom, unatoč ponekad zahtjevnom ekonomskom okruženju. Nedavno dogovorena akvizicija Polbanke u Poljskoj trebala bi dodatno ojačati naš izvrstan položaj u SIE„ rekao je Herbert Stepic, predsjednik Uprave RBI-a.

Nagrada Euromoneya treća je u nizu nagrada koju je RBI ove godine primio za svoje izvrsne usluge koje pruža fizičkim i pravnim osobama u SIE. U travnju je časopis Global Finance, po osmi put, RBI-u dodijelio nagradu za “Najbolju banku u Srednjoj i Istočnoj Europi”, a EMEA Finance  je u svibnju tekuće godine, po treći put RBI-u dodijelio prestižnu nagradu “Najbolja banka u Srednjoj i Istočnoj Europi te Zajednici nezavisnih država”.

RBI-eva podružnica Raiffeisen Bank d.d. Bosna i Hercegovina, sinoć je također imala razloga za sreću, budući da je primila nagradu za “Najbolju banku” na lokalnom tržištu.

Euromoney je jedan od vodećih svjetskih mjesečnika za svjetsko bankarstvo, financije i tržišta kapitala. Tijekom više od dvadeset godina njihova postojanja, „Nagrade za izvrsnost“ prepoznaju financijske institucije s najboljim učinkom na svakom značajnom financijskom tržištu i proizvodnom sektoru, kao i vodeće banke u više od 100 zemalja.

 

Usporedi osiguranja, kupi online i uštedi. Klikni!

 

Prijavi se na newsletter i
ne propusti priliku za pravu uštedu

KOMPARE SERVIS

Kompareovci Iskustva kupaca Za partnere Poslovi Poslovni podaci Kontakt

ONLINE KUPOVINA

Kompare garancija Kompare poklon bon Postupak ugovaranja Načini plaćanja Česta pitanja

SIGURNOST KUPACA

GDPR Opći uvjeti Privole i pritužbe

Načini plaćanja

Jednokratno općom uplatnicom ili karticama do 12 rata bez kamata.

© 2012-2019 kompare.hr

Distribuciju osiguranja omogućuje posrednik u osiguranju Custodia d.o.o za zastupanje u osiguranju
HANFA Datum dozvole za rad 09.08.2013.,Klasa dozvole za rad UP/I-453-02/13-37/38