Dodijeljena nagrada za najbolju banku u SIE

Britanski financijski časopis Euromoney dodijelio je Raiffeisen Bank International AG (RBI) prestižnu nagradu za “Najbolju banku u Srednjoj i Istočnoj Europi”. Nagrada je dodijeljena sinoć, na ceremoniji održanoj u Londonu, a istu nagradu RBI osvojio je i u  2011. godini.

“Sedma nagrada potvrđuje naš vodeći položaj u Srednjoj i Istočnoj Europi (SIE) kao i naš održivi uspjeh. Od naše inicijalne javne ponude u 2005. godini, svaki smo kvartal zatvorili značajnim profitom, unatoč ponekad zahtjevnom ekonomskom okruženju. Nedavno dogovorena akvizicija Polbanke u Poljskoj trebala bi dodatno ojačati naš izvrstan položaj u SIE„ rekao je Herbert Stepic, predsjednik Uprave RBI-a.

Nagrada Euromoneya treća je u nizu nagrada koju je RBI ove godine primio za svoje izvrsne usluge koje pruža fizičkim i pravnim osobama u SIE. U travnju je časopis Global Finance, po osmi put, RBI-u dodijelio nagradu za “Najbolju banku u Srednjoj i Istočnoj Europi”, a EMEA Finance  je u svibnju tekuće godine, po treći put RBI-u dodijelio prestižnu nagradu “Najbolja banka u Srednjoj i Istočnoj Europi te Zajednici nezavisnih država”.

RBI-eva podružnica Raiffeisen Bank d.d. Bosna i Hercegovina, sinoć je također imala razloga za sreću, budući da je primila nagradu za “Najbolju banku” na lokalnom tržištu.

Euromoney je jedan od vodećih svjetskih mjesečnika za svjetsko bankarstvo, financije i tržišta kapitala. Tijekom više od dvadeset godina njihova postojanja, „Nagrade za izvrsnost“ prepoznaju financijske institucije s najboljim učinkom na svakom značajnom financijskom tržištu i proizvodnom sektoru, kao i vodeće banke u više od 100 zemalja.

 

Usporedi osiguranja, kupi online i uštedi. Klikni!