Dodijeljena nagrada za najbolju banku u SIE

Britanski financijski časopis Euromoney dodijelio je Raiffeisen Bank International AG (RBI) prestižnu nagradu za “Najbolju banku u Srednjoj i Istočnoj Europi”. Nagrada je dodijeljena sinoć, na ceremoniji održanoj u Londonu, a istu nagradu RBI osvojio je i u  2011. godini.

“Sedma nagrada potvrđuje naš vodeći položaj u Srednjoj i Istočnoj Europi (SIE) kao i naš održivi uspjeh. Od naše inicijalne javne ponude u 2005. godini, svaki smo kvartal zatvorili značajnim profitom, unatoč ponekad zahtjevnom ekonomskom okruženju. Nedavno dogovorena akvizicija Polbanke u Poljskoj trebala bi dodatno ojačati naš izvrstan položaj u SIE„ rekao je Herbert Stepic, predsjednik Uprave RBI-a.

Nagrada Euromoneya treća je u nizu nagrada koju je RBI ove godine primio za svoje izvrsne usluge koje pruža fizičkim i pravnim osobama u SIE. U travnju je časopis Global Finance, po osmi put, RBI-u dodijelio nagradu za “Najbolju banku u Srednjoj i Istočnoj Europi”, a EMEA Finance  je u svibnju tekuće godine, po treći put RBI-u dodijelio prestižnu nagradu “Najbolja banka u Srednjoj i Istočnoj Europi te Zajednici nezavisnih država”.

RBI-eva podružnica Raiffeisen Bank d.d. Bosna i Hercegovina, sinoć je također imala razloga za sreću, budući da je primila nagradu za “Najbolju banku” na lokalnom tržištu.

Euromoney je jedan od vodećih svjetskih mjesečnika za svjetsko bankarstvo, financije i tržišta kapitala. Tijekom više od dvadeset godina njihova postojanja, „Nagrade za izvrsnost“ prepoznaju financijske institucije s najboljim učinkom na svakom značajnom financijskom tržištu i proizvodnom sektoru, kao i vodeće banke u više od 100 zemalja.

 

Usporedi osiguranja, kupi online i uštedi. Klikni!

 

KOMPARE SERVIS

Kompareovci Iskustva kupaca Za partnere Poslovi Poslovni podaci Uredi i kontakt

ONLINE KUPOVINA

Postupak ugovaranja Česta pitanja Načini plaćanja auto osiguranja Načini plaćanja dopunskog zdravstvenog osiguranja Provjera police dopunskog zdravstvenog osiguranja Upute za refundaciju i ugovorne ustanove Općenita obavijest klijentima osiguranja o uvođenju eura

SIGURNOST KUPACA

Informacije o obradi osobnih podataka Pravne obavijesti Reklamacije i pritužbe Otkazivanje ugovora i raskid police Obavijest potrošačima Akcije u osiguranju Zakonski termini za vrstu osiguranja

Načini plaćanja

Jednokratno općom uplatnicom ili karticama do 12 rata bez kamata.
Trustmark webshop
Fiksni tečaj konverzije: 1 EUR = 7,53450 kn

OBRADA PODATAKA
Upisane osobne podatke koristimo da te možemo kontaktirati, obavijestiti o ponudama i pomoći ti pronaći osiguranje ili telekom uslugu prema tvojim zahtjevima i potrebama. U svakom trenutku možeš se predomisliti i odbiti primanje naših e-mail poruka klikom na opciju “odjava” na kraju svake naše poruke ili popunjavanjem obrasca ili slanjem poruke na szop@kompare.hr. Pročitaj više u Informacije o obradi osobnih podataka

GOOGLE CAPTCHA ZAŠTITA
Stranica kompare.hr zaštićena je Google Captcha sustavom, a više o tome možeš pročitati kroz politiku privatnosti i uvjete korištenja.

Klikni ovdje za odjavu sa newslettera

Newsletter šaljemo našim korisnicima temeljem legitimnog interesa. Upiši svoju e-mail adresu ako ne želiš primati newsletter. Sve o obradi podataka pronađi u Informacije o obradi osobnih podataka

© 2012- kompare.hr

Distribuciju osiguranja omogućuje posrednik u osiguranju Custodia d.o.o za zastupanje u osiguranju
HANFA Datum dozvole za rad 09.08.2013.,Klasa dozvole za rad UP/I-453-02/13-37/38

whatsapp
Viber