Dobitnici natječaja Croatia osiguranja

Dobitnici natječaja Croatia Osiguranja

Na godišnjem natječaju Croatia osiguranja za dodjelu financijskih potpora za društveno-odgovorne projekte u 2012.godini, odabrano je 45 donacijskih projekata iz područja humanitarnog djelovanja, kulture i umjetnosti te obrazovanja i znanosti.

Croatia osiguranje će ove projekte u okviru društveno-odgovornog programa ”Prijatelj koji brine, razumije i potiče” podržati s ukupno 750.000,00 kuna te tako i na ovaj način doprinijeti stvaranju kvalitetnijeg društvenog okruženja.

Croatia osiguranje je vodeći i najstariji osiguravatelj u Hrvatskoj koji se u svim sredinama u kojima djeluje od početka poslovanja pokazao kao odgovoran i poželjan poslovni i socijalni partner koji vodi računa o zajednici u kojoj djeluje te istinski zna prepoznati potrebe društva.
Promatrajući ukupnu situaciju u Hrvatskoj, pomoć nikad nije bila potrebnija te je stoga Croatia osiguranje kao jedna od vodećih tvrtki u Hrvatskoj, željela dati dobar primjer ostalim uspješnim hrvatskim tvrtkama, kako mogu doprinijeti dobrobiti zajednice. S obzirom kako je društvu potrebna pomoć u različitim područjima, vodeći osiguravatelj Croatia osiguranje osmislio je veliki program društveno-odgovornog poslovanja ”Prijatelj koji brine, razumije, potiče” koji se fokusira na ključne segmente koji su često zanemareni, a mogu značajno doprinijeti općem boljitku društva.

* Dobitnici natječaja objavljeni su u 9. srpnja 2012. u Jutarnjem listu i na stranicama www.crosig.hr

Projekt koji je Croatia osiguranje pokrenula još prošle godine, podijeljen je u tri programska područja te je unutar svakog područja ove godine putem natječaja odabrano po 15 donacijskih projekata. Program Prijatelj koji brine namijenjen je razvoju i poticanju humanitarnih projekata s ciljem da se podigne razina kvalitete života onima kojima je pomoć najpotrebnija te udrugama i institucijama koje pružaju pomoć socijalno ugroženima. U segmentu Prijatelj koji razumije naglasak je na promicanju i razvoju projekata u kulturi i umjetnosti čime Croatia osiguranje želi doprinijeti podizanju svijesti o mogućnostima razvoja domaće umjetničke scene i važnosti očuvanja umjetničkog stvaralaštva kao nezaobilaznog obilježja nacionalnog identiteta. Promidžbom i poticanjem projekata u obrazovanju i znanosti, kroz program Prijatelj koji potiče, Croatia osiguranje želi ukazati na njihovu važnost u stvaranju preduvjeta za postizanje konkurentnosti, ekonomskog rasta i napretka.

Iz dosadašnjeg iskustva pokazalo se kako provođenjem ciljanog natječaja, potporu dobivaju uvijek oni kojima je to zaista najpotrebnije i koji su razradili najkvalitetnije projekte te su svojim znanjem i zalaganjem spremni ulagati u bolju budućnost cjelokupne zajednice, što je jedna od odrednica poslovanja Croatia osiguranja.

 

Ugovorite Croatia osiguranje online! →

 

Prijavi se na newsletter i
ne propusti priliku za pravu uštedu

KOMPARE SERVIS

Kompareovci Iskustva kupaca Za partnere Poslovi Poslovni podaci Uredi i kontakt

ONLINE KUPOVINA

Postupak ugovaranja Česta pitanja Podaci i upute za plaćanje Provjera police dopunskog zdravstvenog osiguranja Upute za refundaciju i ugovorne ustanove

SIGURNOST KUPACA

Informacije o obradi osobnih podataka Pravne obavijesti Privole i pritužbe Otkazivanje ugovora i raskid police Obavijest potrošačima Akcije u osiguranju Zakonski termini za vrstu osiguranja

Načini plaćanja

Jednokratno općom uplatnicom ili karticama do 12 rata bez kamata.

OBRADA PODATAKA
Korištenjem Kompare usluge i popunjavanjem ovih podataka aktivno pristaješ da te kontaktiramo i ispunimo svoju svrhu - pomognemo ti pronaći i kupiti osiguranje baš po tvojoj mjeri. Pročitaj više u Informacije o obradi osobnih podataka.

POVLAČENJE PRIVOLA
U slučaju da u bilo kojem trenutku promjeniš mišljenje i naša pomoć ti više ne bude potrebna, možeš povući dopuštenje za korištenje podataka slanjem maila na szop@kompare.hr ili popunjavanjem ovoga obrasca.

© 2012-2020 kompare.hr

Distribuciju osiguranja omogućuje posrednik u osiguranju Custodia d.o.o za zastupanje u osiguranju
HANFA Datum dozvole za rad 09.08.2013.,Klasa dozvole za rad UP/I-453-02/13-37/38

whatsapp
Viber