Dobitnici natječaja Croatia osiguranja

Dobitnici natječaja Croatia Osiguranja

Na godišnjem natječaju Croatia osiguranja za dodjelu financijskih potpora za društveno-odgovorne projekte u 2012.godini, odabrano je 45 donacijskih projekata iz područja humanitarnog djelovanja, kulture i umjetnosti te obrazovanja i znanosti.

Croatia osiguranje će ove projekte u okviru društveno-odgovornog programa ”Prijatelj koji brine, razumije i potiče” podržati s ukupno 750.000,00 kuna te tako i na ovaj način doprinijeti stvaranju kvalitetnijeg društvenog okruženja.

Croatia osiguranje je vodeći i najstariji osiguravatelj u Hrvatskoj koji se u svim sredinama u kojima djeluje od početka poslovanja pokazao kao odgovoran i poželjan poslovni i socijalni partner koji vodi računa o zajednici u kojoj djeluje te istinski zna prepoznati potrebe društva.
Promatrajući ukupnu situaciju u Hrvatskoj, pomoć nikad nije bila potrebnija te je stoga Croatia osiguranje kao jedna od vodećih tvrtki u Hrvatskoj, željela dati dobar primjer ostalim uspješnim hrvatskim tvrtkama, kako mogu doprinijeti dobrobiti zajednice. S obzirom kako je društvu potrebna pomoć u različitim područjima, vodeći osiguravatelj Croatia osiguranje osmislio je veliki program društveno-odgovornog poslovanja ”Prijatelj koji brine, razumije, potiče” koji se fokusira na ključne segmente koji su često zanemareni, a mogu značajno doprinijeti općem boljitku društva.

* Dobitnici natječaja objavljeni su u 9. srpnja 2012. u Jutarnjem listu i na stranicama www.crosig.hr

Projekt koji je Croatia osiguranje pokrenula još prošle godine, podijeljen je u tri programska područja te je unutar svakog područja ove godine putem natječaja odabrano po 15 donacijskih projekata. Program Prijatelj koji brine namijenjen je razvoju i poticanju humanitarnih projekata s ciljem da se podigne razina kvalitete života onima kojima je pomoć najpotrebnija te udrugama i institucijama koje pružaju pomoć socijalno ugroženima. U segmentu Prijatelj koji razumije naglasak je na promicanju i razvoju projekata u kulturi i umjetnosti čime Croatia osiguranje želi doprinijeti podizanju svijesti o mogućnostima razvoja domaće umjetničke scene i važnosti očuvanja umjetničkog stvaralaštva kao nezaobilaznog obilježja nacionalnog identiteta. Promidžbom i poticanjem projekata u obrazovanju i znanosti, kroz program Prijatelj koji potiče, Croatia osiguranje želi ukazati na njihovu važnost u stvaranju preduvjeta za postizanje konkurentnosti, ekonomskog rasta i napretka.

Iz dosadašnjeg iskustva pokazalo se kako provođenjem ciljanog natječaja, potporu dobivaju uvijek oni kojima je to zaista najpotrebnije i koji su razradili najkvalitetnije projekte te su svojim znanjem i zalaganjem spremni ulagati u bolju budućnost cjelokupne zajednice, što je jedna od odrednica poslovanja Croatia osiguranja.

 

Ugovorite Croatia osiguranje online! →

 

Prijavi se na newsletter i
ne propusti priliku za pravu uštedu

KOMPARE SERVIS

Kompareovci Iskustva kupaca Za partnere Poslovi Poslovni podaci Kontakt

ONLINE KUPOVINA

Kompare garancija Kompare poklon bon Postupak ugovaranja Načini plaćanja Česta pitanja

SIGURNOST KUPACA

GDPR Opći uvjeti Privole i pritužbe

Načini plaćanja

Jednokratno općom uplatnicom ili karticama do 12 rata bez kamata.

© 2012-2019 kompare.hr

Distribuciju osiguranja omogućuje posrednik u osiguranju Custodia d.o.o za zastupanje u osiguranju
HANFA Datum dozvole za rad 09.08.2013.,Klasa dozvole za rad UP/I-453-02/13-37/38