Direktno ugovaranje police životnog osiguranja

Police životnog osiguranja i njihovo ugovaranje vam je već dugo na pameti? Ugovorite svoju policu kod jednog od naših partnera – brzo i jednostavno na kompare.hr.

Polica životnog osiguranja nije obična polica. Ona štiti ono što je najvrjednije – život vas i vaših najvažnijih. Stoga, vrlo je važno odabrati onu pravu. Za kojeg god od naših partnera da se odlučite, nećete pogriješiti.

Brzo i jednostavno do police životnog osiguranja

Odluka o odabiru osiguravajuće kuće kojoj ćete povjeriti svoj novac i povjerenje nije jednostavna. Zato smo vam omogućili direktan kontakt s osiguravajućim kućama te da na brz i jednostavan način dobijete odgovore na sva pitanja.

Javite nam se, a mi ćemo se pobrinuti da vas direktno kontaktiraju naši partneri i da ponudu uz detaljne izračune dobijete na email.

Jedino tako možete donesti dobru odluku, osigurati svoj život, sigurnu i bezbrižnu budućnost za vaše najdraže.

Naši dugogodišnji partneri najveći su eksperti na tržištu

Ovakav način ugovaranja polica životnog osiguranja potpuno je transparentan. Naime, dobit ćete priliku direktno razgovarati s liderima na tržištu. Osim toga, s ekspertima iz osiguravajućih kuća ćete moći detaljno ugovoriti sve što poželite, a sve vaše nedoumice i nejasnoće bit će razriješene odmah i na licu mjesta.

Uz naše dugogodišnje partnere jamčimo vam profesionalnost, ljubaznost, ali i najbolje ponude krojene točno prema vašim potrebama. Naime, važno je znati da polica životnog osiguranja ne znači samo financijsku sigurnost. Ona je i osiguranje vašim najdražima u slučaju najcrnjeg scenarija.

Polica životnog osiguranja pruža vam pokriće dnevne naknade za boravak u bolnici u slučaju nezgode, pokriće u slučaju oboljenja od teških malignih bolesti, operacije, prijeloma kostiju, pa čak i rođenja djeteta.

Mi ćemo vas rado uputiti na svoje partnere kako biste zaštitili ono što je zbilja najvrjednije – život.

Usporedi osiguranja, kupi online i uštedi. Klikni!

KOMPARE SERVIS

Kompareovci Iskustva kupaca Za partnere Poslovi Poslovni podaci Uredi i kontakt

ONLINE KUPOVINA

Postupak ugovaranja Česta pitanja Načini plaćanja auto osiguranja Načini plaćanja dopunskog zdravstvenog osiguranja Provjera police dopunskog zdravstvenog osiguranja Upute za refundaciju i ugovorne ustanove Općenita obavijest klijentima osiguranja o uvođenju eura

SIGURNOST KUPACA

Informacije o obradi osobnih podataka Pravne obavijesti Reklamacije i pritužbe Otkazivanje ugovora i raskid police Obavijest potrošačima Akcije u osiguranju Zakonski termini za vrstu osiguranja

Načini plaćanja

Jednokratno općom uplatnicom ili karticama do 12 rata bez kamata.
Trustmark webshop
Fiksni tečaj konverzije: 1 EUR = 7,53450 kn

OBRADA PODATAKA
Upisane osobne podatke koristimo da te možemo kontaktirati, obavijestiti o ponudama i pomoći ti pronaći osiguranje ili telekom uslugu prema tvojim zahtjevima i potrebama. U svakom trenutku možeš se predomisliti i odbiti primanje naših e-mail poruka klikom na opciju “odjava” na kraju svake naše poruke ili popunjavanjem obrasca ili slanjem poruke na szop@kompare.hr. Pročitaj više u Informacije o obradi osobnih podataka

GOOGLE CAPTCHA ZAŠTITA
Stranica kompare.hr zaštićena je Google Captcha sustavom, a više o tome možeš pročitati kroz politiku privatnosti i uvjete korištenja.

Odjavi se s newslettera

Newsletter šaljemo našim korisnicima temeljem legitimnog interesa. Upiši svoju e-mail adresu ako ne želiš primati newsletter. Sve o obradi podataka pronađi u Informacije o obradi osobnih podataka

© 2012- kompare.hr

Distribuciju osiguranja omogućuje posrednik u osiguranju Custodia d.o.o za zastupanje u osiguranju
HANFA Datum dozvole za rad 09.08.2013.,Klasa dozvole za rad UP/I-453-02/13-37/38

whatsapp
Viber