Direktno ugovaranje police životnog osiguranja

Police životnog osiguranja i njihovo ugovaranje vam je već dugo na pameti? Ugovorite svoju policu kod jednog od naših partnera – brzo i jednostavno na kompare.hr.

Polica životnog osiguranja nije obična polica. Ona štiti ono što je najvrjednije – život vas i vaših najvažnijih. Stoga, vrlo je važno odabrati onu pravu. Za kojeg god od naših partnera da se odlučite, nećete pogriješiti.

Brzo i jednostavno do police životnog osiguranja

Odluka o odabiru osiguravajuće kuće kojoj ćete povjeriti svoj novac i povjerenje nije jednostavna. Zato smo vam omogućili direktan kontakt s osiguravajućim kućama te da na brz i jednostavan način dobijete odgovore na sva pitanja.

Javite nam se, a mi ćemo se pobrinuti da vas direktno kontaktiraju naši partneri i da ponudu uz detaljne izračune dobijete na email.

Jedino tako možete donesti dobru odluku, osigurati svoj život, sigurnu i bezbrižnu budućnost za vaše najdraže.

Naši dugogodišnji partneri najveći su eksperti na tržištu

Ovakav način ugovaranja polica životnog osiguranja potpuno je transparentan. Naime, dobit ćete priliku direktno razgovarati s liderima na tržištu. Osim toga, s ekspertima iz osiguravajućih kuća ćete moći detaljno ugovoriti sve što poželite, a sve vaše nedoumice i nejasnoće bit će razriješene odmah i na licu mjesta.

Uz naše dugogodišnje partnere jamčimo vam profesionalnost, ljubaznost, ali i najbolje ponude krojene točno prema vašim potrebama. Naime, važno je znati da polica životnog osiguranja ne znači samo financijsku sigurnost. Ona je i osiguranje vašim najdražima u slučaju najcrnjeg scenarija.

Polica životnog osiguranja pruža vam pokriće dnevne naknade za boravak u bolnici u slučaju nezgode, pokriće u slučaju oboljenja od teških malignih bolesti, operacije, prijeloma kostiju, pa čak i rođenja djeteta.

Mi ćemo vas rado uputiti na svoje partnere kako biste zaštitili ono što je zbilja najvrjednije – život.

Usporedi osiguranja, kupi online i uštedi. Klikni!

KOMPARE SERVIS

Kompareovci Iskustva kupaca Za partnere Poslovi Poslovni podaci Uredi i kontakt

ONLINE KUPOVINA

Postupak ugovaranja Česta pitanja Načini plaćanja auto osiguranja Načini plaćanja dopunskog zdravstvenog osiguranja Provjera police dopunskog zdravstvenog osiguranja Upute za refundaciju i ugovorne ustanove

SIGURNOST KUPACA

Informacije o obradi osobnih podataka Pravne obavijesti Reklamacije i pritužbe Otkazivanje ugovora i raskid police Obavijest potrošačima Akcije u osiguranju Zakonski termini za vrstu osiguranja

Načini plaćanja

Jednokratno općom uplatnicom ili karticama do 12 rata bez kamata.
Trustmark webshop

OBRADA PODATAKA
Upisane osobne podatke koristimo da te možemo kontaktirati, obavijestiti o ponudama i pomoći ti pronaći osiguranje ili telekom uslugu prema tvojim zahtjevima i potrebama. U svakom trenutku možeš se predomisliti i odbiti primanje naših e-mail poruka klikom na opciju “odjava” na kraju svake naše poruke ili popunjavanjem obrasca ili slanjem poruke na szop@kompare.hr. Pročitaj više u Informacije o obradi osobnih podataka

GOOGLE CAPTCHA ZAŠTITA
Stranica kompare.hr zaštićena je Google Captcha sustavom, a više o tome možeš pročitati kroz politiku privatnosti i uvjete korištenja.

Odjavi se s newslettera

Newsletter šaljemo našim korisnicima temeljem legitimnog interesa. Upiši svoju e-mail adresu ako ne želiš primati newsletter. Sve o obradi podataka pronađi u Informacije o obradi osobnih podataka

© 2012- kompare.hr

Distribuciju osiguranja omogućuje posrednik u osiguranju Custodia d.o.o za zastupanje u osiguranju
HANFA Datum dozvole za rad 09.08.2013.,Klasa dozvole za rad UP/I-453-02/13-37/38

whatsapp
Viber