Deseti Movember protiv raka prostate

Listopad je prošao u znaku borbe protiv raka dojke što je razglašenije nego rak prostate koji među muškarcima odnosi mnogo života. Zato se studeni na engleskom pogodno naziva Movember kako bi se nagnalo muškarce na razmišljanje o svom zdravlju te na prevenciju bolesti redovitim pregledima.

Deseti Movember protiv raka prostate

Svake 3 minute jednom muškarcu dijagnosticiran je karcinom prostate, a svakih 13 minuta od iste zloćudne bolesti jedan muškarac umre. Rak prostate po učestalosti je drugi najčešći zloćudni tumor u Hrvatskoj, a njegovi uzroci se još uvijek ne znaju iako se zna da na njegovu pojavu mogu utjecati faktori poput odmakle dobi, genetike, hormona, toksina, kemikalija i industrijskih proizvoda. Razmišljajte o svojem zdravlju na vrijeme i idite na preventivne preglede kako bi se eventualan problem riješio na vrijeme.

Pretpostavka akcije jest: duži brk = veća volja. Oni koji su najpredaniji cilju, registrirali su se na stranici akcije na kojoj se prati napredak njihova brka, ali i svota novca koju su uspjeli prikupiti u ovu svrhu, s obzirom da svaki od prijavljenih pronalazi i po nekoliko sponzora koji financijski podupiru njegov trud.

Prošle godine 1,1 milijuna muškaraca, ali i žena koje su ih poticale na puštanje brkova, prikupilo čak 147 milijuna dolara za svrhu. Čak i ako se ne odlučite registrirati, puštanjem brkova dajete doprinos podizanju svijesti o bolestima koje pogađaju muškarce te o važnosti prevencije i prepoznavanja simptoma bolesti. U svakom slučaju, promjena imidža se primjećuje, a zatim imate priliku objasniti cilj akcije i možda spasiti nečiji život u budućnosti.

Uzmite dodatno zdravstveno osiguranje kojim su pokriveni pregledi prostate i urologa i stavite svoje zdravlje na prvo mjesto.

 

Ugovorite dopunsko osiguranje online! →

 

Prijavi se na newsletter i
ne propusti priliku za pravu uštedu

KOMPARE SERVIS

Kompareovci Iskustva kupaca Za partnere Poslovi Poslovni podaci Kontakt

ONLINE KUPOVINA

Kompare garancija Kompare poklon bon Postupak ugovaranja Načini plaćanja Česta pitanja Podaci i upute za plaćanje Provjera police dopunskog zdravstvenog osiguranja Upute za refundaciju i ugovorne ustanove

SIGURNOST KUPACA

GDPR Opći uvjeti Privole i pritužbe Otkazivanje ugovora i raskid police Politika obrade osobnih podataka Obavijest potrošačima Akcije u osiguranju

Načini plaćanja

Jednokratno općom uplatnicom ili karticama do 12 rata bez kamata.

© 2012-2019 kompare.hr

Distribuciju osiguranja omogućuje posrednik u osiguranju Custodia d.o.o za zastupanje u osiguranju
HANFA Datum dozvole za rad 09.08.2013.,Klasa dozvole za rad UP/I-453-02/13-37/38