Besplatno putno uz Kompare i Velebit osiguranje

Krenula je sezona skijanja i zimskih putovanja, a samim time i putnih osiguranja. Ovom akcijom možete riješiti dvije muhe istim udarcem!

Besplatno putno uz Kompare i Velebit osiguranje

Ugovorite li jednu od sljedećih polica (auto osiguranje – obvezno ili kasko, osiguranje imovine, životno osiguranje ili Best Doctors) u kompare.hr webshopu – poklonit ćemo vam kupon za besplatno putno osiguranje.

Akcija počinje 10.11.2015. i traje do 31.12.2015., a voucher možete iskoristiti do 15.02.2016.

Za aktivaciju vouchera i izradu police dovoljno je da kontaktirate svog kompare agenta ili službu za korisnike na 01/555-0666.

Kupon vrijedi za pojedinačna putovanja u trajanju do 8 dana. Polica pokriva sve standardne rizike (troškove hitnog liječenja u slučaju nezgode i/ili bolesti, troškove lijekova i hitne stomatološke pomoći, troškovi povratka u domovinu i zrakoplovnu kartu za člana obitelji, gubitak dokumenata (putovnica, osobna itd.). Program putnog osiguranja razvija Velebit osiguranje u suradnji s Coris asistencijom, a pokriva cijeli svijet.

Za više informacija o akciji pogledajte OVDJE ili nazovite kompare.hr agenta na 01/555 0666.

 

Usporedi osiguranja, kupi online i uštedi. Klikni!

 

Prijavi se na newsletter i
ne propusti priliku za pravu uštedu

KOMPARE SERVIS

Kompareovci Iskustva kupaca Za partnere Poslovi Poslovni podaci Uredi i kontakt

ONLINE KUPOVINA

Postupak ugovaranja Česta pitanja Podaci i upute za plaćanje Provjera police dopunskog zdravstvenog osiguranja Upute za refundaciju i ugovorne ustanove

SIGURNOST KUPACA

Informacije o obradi osobnih podataka Pravne obavijesti Privole i pritužbe Otkazivanje ugovora i raskid police Obavijest potrošačima Akcije u osiguranju Zakonski termini za vrstu osiguranja

Načini plaćanja

Jednokratno općom uplatnicom ili karticama do 12 rata bez kamata.

OBRADA PODATAKA
Korištenjem Kompare usluge i popunjavanjem ovih podataka aktivno pristaješ da te kontaktiramo i ispunimo svoju svrhu - pomognemo ti pronaći i kupiti osiguranje baš po tvojoj mjeri. Pročitaj više u Informacije o obradi osobnih podataka.

POVLAČENJE PRIVOLA
U slučaju da u bilo kojem trenutku promjeniš mišljenje i naša pomoć ti više ne bude potrebna, možeš povući dopuštenje za korištenje podataka slanjem maila na szop@kompare.hr ili popunjavanjem ovoga obrasca.

© 2012-2020 kompare.hr

Distribuciju osiguranja omogućuje posrednik u osiguranju Custodia d.o.o za zastupanje u osiguranju
HANFA Datum dozvole za rad 09.08.2013.,Klasa dozvole za rad UP/I-453-02/13-37/38

whatsapp
Viber