AKCIJA: Allianz riziko osiguranje života uz 30% popusta na premiju

Iskoristite super Allianz akciju do 30.04.2021. i ugovorite riziko životno osiguranje uz 30% popusta na premiju glavnog pokrića. Polica se sklapa na minimalno razdoblje od 10 godina uz minimalnu mjesečnu premiju od 44 kn (70 EUR/god.)

Riziko životno osiguranje

Uz riziko životno osiguranje financijski štitite obitelj i najmilije u slučaju vaše smrti. Osigurani ste, bilo da je riječ o smrti zbog bolesti ili posljedice nezgode. Prilikom ugovaranja police dogovarate premiju koju možete uplaćivati mjesečno ili godišnje te osiguranu svotu koja se isplaćuje osobi koju vi odaberete. Za razliku od ostalih vrsta osiguranja, dogovoreni uvjeti se ne mijenjaju za vrijeme trajanja police.

Prednosti riziko životnog osiguranja

Uz to što predstavlja najbolji način financijske zaštite vaše obitelji, dodatno pruža:

  • povoljnije uvjete za stambeni kredit
  • visoka osigurana svota uz male iznose premije

Sigurnost najdražih u slučaju najgoreg

Za razliku od štednje, osigurana svota koja se isplaćuje nije oporeziva i samostalno birate korisnika osiguranja. Svota riziko životnog osiguranja koja se isplaćuje u slučaju smrti osiguranika može iznositi između 2.500 i 94.999 eura.

Primjer izračuna 1: zdrava osoba, nepušač, ne bavi se rizičnim zanimanjem ni sportom, starost osiguranika 25 godina, trajanje 10 godina

MJESEČNA PREMIJA5,82 EUR
OSIGURANA SVOTA SMRT (PRIRODNA ILI NEZGODA)43.860,00 EUR
OSIGURANA SVOTA SMRT (PROMETNA NEZGODA)87.720,00 EUR

Primjer izračuna 2: zdrava osoba, pušač, ne bavi se rizičnim zanimanjem ni sportom, starost  osiguranika 35 godina, trajanje 10 godina

MJESEČNA PREMIJA 5,82 EUR
OSIGURANA SVOTA SMRT (PRIRODNA ILI NEZGODA)  23.641,00 EUR
OSIGURANA SVOTA SMRT (PROMETNA NEZGODA)47.282,00 EUR

Ugovori Allianz riziko životno osiguranje → 

Sigurno ugovaranje police osiguranja

Tu smo za vas svaki radni dan od 08 do 20 h, a subotom od 09 do 14 h, pišite nam na pisma@kompare.hr ili nas nazovite na 01 555 0666. Možete naručiti besplatan poziv, a naši licencirani savjetnici za osiguranje će vas rado kontaktirati i odgovoriti na sva pitanja. Sigurno ugovaranje osiguranja iz sigurnosti vlastitog doma.

Ugovori Allianz riziko životno osiguranje → 

Prijavi se na newsletter i
ne propusti priliku za pravu uštedu

KOMPARE SERVIS

Kompareovci Iskustva kupaca Za partnere Poslovi Poslovni podaci Uredi i kontakt

ONLINE KUPOVINA

Postupak ugovaranja Česta pitanja Načini plaćanja auto osiguranja Načini plaćanja dopunskog zdravstvenog osiguranja Provjera police dopunskog zdravstvenog osiguranja Upute za refundaciju i ugovorne ustanove

SIGURNOST KUPACA

Informacije o obradi osobnih podataka Pravne obavijesti Privole i pritužbe Otkazivanje ugovora i raskid police Obavijest potrošačima Akcije u osiguranju Zakonski termini za vrstu osiguranja

Načini plaćanja

Jednokratno općom uplatnicom ili karticama do 12 rata bez kamata.

OBRADA PODATAKA
Korištenjem Kompare usluge i popunjavanjem ovih podataka aktivno pristaješ da te kontaktiramo i ispunimo svoju svrhu - pomognemo ti pronaći i kupiti osiguranje baš po tvojoj mjeri. Pročitaj više u Informacije o obradi osobnih podataka.

POVLAČENJE PRIVOLA
U slučaju da u bilo kojem trenutku promjeniš mišljenje i naša pomoć ti više ne bude potrebna, možeš povući dopuštenje za korištenje podataka slanjem maila na szop@kompare.hr ili popunjavanjem ovoga obrasca.

GOOGLE CAPTCHA ZAŠTITA
kompare.hr stranica zaštićena je Google Captcha sustavom, a više o tome možete pročitati kroz politiku privatnosti i uvjete korištenja.

© 2012- kompare.hr

Distribuciju osiguranja omogućuje posrednik u osiguranju Custodia d.o.o za zastupanje u osiguranju
HANFA Datum dozvole za rad 09.08.2013.,Klasa dozvole za rad UP/I-453-02/13-37/38

whatsapp
Viber