5 mobilnih aplikacija za zdrave novogodišnje odluke

Od Božića do Nove godine više je stolova s gastro delicijama nego što je čovjek fizički u mogućnosti reći ne. Bitku protiv one jedne sarme viška zato obično započinjemo u novogodišnje jutro.

Mobilne_aplikacije 01

Kako bismo što dulje izdržali, pa čak i uživali u novopronađenom zdravom načinu životu, pomoći će nam mobilne aplikacije. Sve su dostupne besplatno, ali i u premium verziji koja omogućuje pregršt dodatnih korisnih sadržaja.

1. Strava

Uz nepravilnu prehranu, manjak kretanja i bilo kakvog oblika fizičke aktivnosti svima nam je bolna točka. Tu uskaču aplikacije poput Strave, koje će nam uz pomoć GPS-a pratiti koliko smo dugo trčali, biciklirali ili plivali. Tu su i brojni drugi podaci poput uvijek bitnih utrošenih kalorija, otkucaja srca i slično. Ono što Stravu izdvaja od ostalih aplikacija jest velika, šarolika i druželjubiva zajednica. Lijep je osjećaj znati da se nekome možete pohvaliti kada postavite svoj novi osobni rekord, a i da vas netko bodri.

2. Runkeeper

Ako vam je trčanje draže od pedaliranja, a usto volite vježbati u teretani ili gimnastičkoj dvorani, Runkeeper će vam odgovarati više od Strave. Također je riječ o aplikaciji koja prati aktivnosti putem GPS-a i mjeri gotovo sve što možete zamisliti da se pri tome mjeri. Prednost je u tome što vas podsjećati kada dođe vrijeme za vježbanje, a možete postaviti vlastite ciljeve i započeti onu najvažniju bitku – bitku protiv samog sebe.

3. MyFitnessPal

Dnevno prehodati pet kilometara je izvrsno, ali ako ćete prvi dnevni obrok pojesti u popodnevnim satima, ne očekujte čuda. Ispravna prehrana postaje znanost koju je sve teže pratiti, no rezultati koji dolaze nakon pozitivnih izmjena prehrambenih navika mogu biti fascinantni. MyFitnessPal aplikacija je koja će vas pratiti kada se odvažite na promjene u svojoj prehrani. U bazi MyFitnessPala nalazi se čak šest milijuna podataka o raznoraznim namirnicama koje će vam pomoći da se zdravije hranite i izgubite višak kilograma.

4. FatSecret

Oduvijek ste sanjali o aplikaciji uz pomoć koje ćete uslikati namirnicu i doznati što se sve točno u njoj nutricionistički krije? Vrijeme je za FatSecret, uz pomoć kojega ćete moći vrlo kvalitetno i matematički točno isplanirati sve svoje dnevne obroke i naravno, vidjeti kako se sve to direktno odražava na vašu težinu.

5. Happify

Da je živjeti zdravo lako, svatko bi živio zdravo. Promjena navika, radilo se o povećanju fizičkih aktivnosti ili pak o režimu prehrane, dugotrajan je i izazovan proces čiji se rezultati ne vide preko noći.  U trenucima posustajanja dobro će vam doći aplikacija čiji je cilj da vas – usreći! Autori Happifyja kombiniraju modernu znanosti i inovativan pristup kako bi vas oslobodili svakodnevnog stresa i stvorili vam nove, zdravije navike.

 

Usporedite i odaberite najpovoljniju mobilnu tarifu! →

Prijavi se na newsletter i
ne propusti priliku za pravu uštedu

KOMPARE SERVIS

Kompareovci Iskustva kupaca Za partnere Poslovi Poslovni podaci Uredi i kontakt

ONLINE KUPOVINA

Postupak ugovaranja Česta pitanja Podaci i upute za plaćanje Provjera police dopunskog zdravstvenog osiguranja Upute za refundaciju i ugovorne ustanove

SIGURNOST KUPACA

Informacije o obradi osobnih podataka Pravne obavijesti Privole i pritužbe Otkazivanje ugovora i raskid police Obavijest potrošačima Akcije u osiguranju Zakonski termini za vrstu osiguranja

Načini plaćanja

Jednokratno općom uplatnicom ili karticama do 12 rata bez kamata.

OBRADA PODATAKA
Korištenjem Kompare usluge i popunjavanjem ovih podataka aktivno pristaješ da te kontaktiramo i ispunimo svoju svrhu - pomognemo ti pronaći i kupiti osiguranje baš po tvojoj mjeri. Pročitaj više u Informacije o obradi osobnih podataka.

POVLAČENJE PRIVOLA
U slučaju da u bilo kojem trenutku promjeniš mišljenje i naša pomoć ti više ne bude potrebna, možeš povući dopuštenje za korištenje podataka slanjem maila na szop@kompare.hr ili popunjavanjem ovoga obrasca.

© 2012-2020 kompare.hr

Distribuciju osiguranja omogućuje posrednik u osiguranju Custodia d.o.o za zastupanje u osiguranju
HANFA Datum dozvole za rad 09.08.2013.,Klasa dozvole za rad UP/I-453-02/13-37/38

whatsapp
Viber