5 aplikacija za roditelje koje će vam olakšati život

Koliko kod da je prekrasno, toliko je roditeljstvo i izazovno. Upoznajte 5 aplikacija za roditelje koje će vam pomoći u suočavanju s brojnim izazovima.

aplikacija za roditelje

Odrastanje djece svaki roditelj prati uz bezbroj emocija – od smijeha do suza. No, sve to je popraćeno velikom dozom brige i odgovornosti. Olakšajte sami sebi život pametno koristeći tehnologiju i aplikacije koje su vaši saveznici.

Aplikacija za roditelje, ali i svakog drugog – Hrvatski Crveni križ

Aplikacija Hrvatskog Crvenog križa omogućuje niz tema za koje se nadamo da nam neće trebati, ali je svejedno itekako korisno imati ih negdje pri ruci. Aplikacija obuhvaća prvu pomoć, darivanje krvi, pripremu za krizne situacije, brigu o zdravlju, prevenciju ovisnosti, službu traženja, volontiranje i slično.

Osim toga, tu su i brojne informacije o sigurnom kupanju kao i sadržaji za djecu koji će svim roditeljima olakšati njihov cjeloživotni posao.

Listonic olakšava svaki šoping

Zajednički odlazak s djecom šoping može biti uzbudljiva avantura. Međutim, kako ne bi došlo do pretjerane zaigranosti koja će poremetiti planove šopinga, tu je Listonic koji brine da kupovina ne bude bezglavo lutanje.

Pametna lista za kupovinu omogućit će vam dijeljenje šoping liste i obavijestit će vas čim se neki artikl doda. Iznimno zgodno, pogotovo za zaboravne roditelje.

Baby Pics prati bebu dok je još u trbuhu

Za trudnoću se kaže da je blaženo stanje iako postoje i oni trenuci kada je to zadnje što trudnice žele čuti. Ipak, svaka trudnica želi da razdoblje trudnoće ostane zabilježeno. Upravo u tome je od velike pomoći aplikacija Baby Pics.

Pomoću nje možete pratiti kako vam trbuh raste iz tjedna u tjedan. A kada dođe trenutak za upoznavanje s bebom, i nju možete nastaviti pratiti kroz brojne fotke obogaćene personaliziranim porukama i prigodnim ilustracijama.

White Noise Baby idealna je za uspavljivanje

Uspavljivanje bebe zna se pretvoriti u jedan od najvećih izazova roditeljstva. Ako ste pronašli izvor buke koji uspavljuje vašu bebu, blaženi ste. Perilica suđa, perilica rublja i robotski usisavač tek su neki od uređaja kojima roditelji pronalaze potpuno novu svrhu.

Uštedite struju i držite kućanske uređaje za one funkcije za koje su predviđeni. Sada ćete uz aplikaciju White Noise Baby pronaći buku koja najviše odgovara vašoj bebi.

WebMD za svakodnevne savjete

Svako štucanje i neobično treptanje mnogim roditeljima može biti simptom za nešto. Internetska bespuća kriju hrpu savjeta, ali aplikacija WebMD koristi samo one provjerene savjete pedijatara. Usto, sadrži i alate za praćenje dojenja i hranjenja, spavanja, promjene pelena te rasta djeteta.

Naravno, imajte na umu da aplikacija nije i nikad neće biti liječnik. Neće vam dati dijagnozu kao što to može učiniti jedino liječnik, ali svakako vam može pomoći u nekim manjim svakodnevnim stvarima.

Odaberi, usporedi i kupi najpovoljniji paket telekom usluga! → 

Prijavi se na newsletter i
ne propusti priliku za pravu uštedu

KOMPARE SERVIS

Kompareovci Iskustva kupaca Za partnere Poslovi Poslovni podaci Uredi i kontakt

ONLINE KUPOVINA

Postupak ugovaranja Česta pitanja Podaci i upute za plaćanje Provjera police dopunskog zdravstvenog osiguranja Upute za refundaciju i ugovorne ustanove

SIGURNOST KUPACA

Informacije o obradi osobnih podataka Pravne obavijesti Privole i pritužbe Otkazivanje ugovora i raskid police Obavijest potrošačima Akcije u osiguranju Zakonski termini za vrstu osiguranja

Načini plaćanja

Jednokratno općom uplatnicom ili karticama do 12 rata bez kamata.

OBRADA PODATAKA
Korištenjem Kompare usluge i popunjavanjem ovih podataka aktivno pristaješ da te kontaktiramo i ispunimo svoju svrhu - pomognemo ti pronaći i kupiti osiguranje baš po tvojoj mjeri. Pročitaj više u Informacije o obradi osobnih podataka.

POVLAČENJE PRIVOLA
U slučaju da u bilo kojem trenutku promjeniš mišljenje i naša pomoć ti više ne bude potrebna, možeš povući dopuštenje za korištenje podataka slanjem maila na szop@kompare.hr ili popunjavanjem ovoga obrasca.

© 2012-2020 kompare.hr

Distribuciju osiguranja omogućuje posrednik u osiguranju Custodia d.o.o za zastupanje u osiguranju
HANFA Datum dozvole za rad 09.08.2013.,Klasa dozvole za rad UP/I-453-02/13-37/38

whatsapp
Viber