Pravila prenošenja sadržaja

Svi članci, komentari, fotografije te ostali objavljeni materijal na portalu kompare.hr vlasništvo su tvrtke Kompare online d.o.o.

Naša misija jest podizanje razine financijske pismenosti naših građana te i iz tih razloga želimo sve članke, komentare i sadržaje podijeliti s korisnicima na što više načina. Ukoliko pronađete neki članak zanimljiv vašoj ciljanoj publici, pomognite nam u tome – uz neka kolegijalna pravila.

Prenošenje informacija iz članaka objavljenih na kompare.hr-u dozvoljeno je samo uz uvjet da se ne prenose dijelovi originalnog teksta duži od 600 slovnih znakova, pri čemu je navođenje izvora obavezno. Ako je pak riječ o mrežnoj stranici onda je obavezno i staviti poveznicu na originalni tekst, ukoliko s uredništvom portala nije postignut dogovor o drugačijim uvjetima.

Naši pravnici savjetuju da napišemo i sljedeće: Ukoliko se bilo koji dio teksta ili informacija iz teksta objavljenog na kompare.hr-u prenese suprotno ovim pravilima, protiv prekršitelja će biti pokrenut pravni postupak.

U svakom slučaju, radi naše radoznalosti, ljubazno vas molimo da nam na press@kompare.hr.hr javite ako ste prenijeli neku informaciju s našeg portala. Hvala!