Pravila prenošenja sadržaja

Svi članci, komentari, fotografije te ostali objavljeni materijal na portalu kompare.hr vlasništvo su tvrtke Kompare online d.o.o.

Naša misija jest podizanje razine financijske pismenosti naših građana te i iz tih razloga želimo sve članke, komentare i sadržaje podijeliti s korisnicima na što više načina. Ukoliko pronađete neki članak zanimljiv vašoj ciljanoj publici, pomognite nam u tome – uz neka kolegijalna pravila.

Prenošenje informacija iz članaka objavljenih na kompare.hr-u dozvoljeno je samo uz uvjet da se ne prenose dijelovi originalnog teksta duži od 600 slovnih znakova, pri čemu je navođenje izvora obavezno. Ako je pak riječ o mrežnoj stranici onda je obavezno i staviti poveznicu na originalni tekst, ukoliko s uredništvom portala nije postignut dogovor o drugačijim uvjetima.

Naši pravnici savjetuju da napišemo i sljedeće: Ukoliko se bilo koji dio teksta ili informacija iz teksta objavljenog na kompare.hr-u prenese suprotno ovim pravilima, protiv prekršitelja će biti pokrenut pravni postupak.

U svakom slučaju, radi naše radoznalosti, ljubazno vas molimo da nam na press@kompare.hr.hr javite ako ste prenijeli neku informaciju s našeg portala. Hvala!

KOMPARE SERVIS

Kompareovci Iskustva kupaca Za partnere Poslovi Poslovni podaci Uredi i kontakt

ONLINE KUPOVINA

Postupak ugovaranja Česta pitanja Načini plaćanja auto osiguranja Načini plaćanja dopunskog zdravstvenog osiguranja Provjera police dopunskog zdravstvenog osiguranja Upute za refundaciju i ugovorne ustanove

SIGURNOST KUPACA

Informacije o obradi osobnih podataka Pravne obavijesti Reklamacije i pritužbe Otkazivanje ugovora i raskid police Obavijest potrošačima Akcije u osiguranju Zakonski termini za vrstu osiguranja

Načini plaćanja

Jednokratno općom uplatnicom ili karticama do 12 rata bez kamata.
Trustmark webshop

OBRADA PODATAKA
Upisane osobne podatke koristimo da te možemo kontaktirati, obavijestiti o ponudama i pomoći ti pronaći osiguranje ili telekom uslugu prema tvojim zahtjevima i potrebama. U svakom trenutku možeš se predomisliti i odbiti primanje naših e-mail poruka klikom na opciju “odjava” na kraju svake naše poruke ili popunjavanjem obrasca ili slanjem poruke na szop@kompare.hr. Pročitaj više u Informacije o obradi osobnih podataka

GOOGLE CAPTCHA ZAŠTITA
Stranica kompare.hr zaštićena je Google Captcha sustavom, a više o tome možeš pročitati kroz politiku privatnosti i uvjete korištenja.

Odjavi se s newslettera

Newsletter šaljemo našim korisnicima temeljem legitimnog interesa. Upiši svoju e-mail adresu ako ne želiš primati newsletter. Sve o obradi podataka pronađi u Informacije o obradi osobnih podataka

© 2012- kompare.hr

Distribuciju osiguranja omogućuje posrednik u osiguranju Custodia d.o.o za zastupanje u osiguranju
HANFA Datum dozvole za rad 09.08.2013.,Klasa dozvole za rad UP/I-453-02/13-37/38

whatsapp
Viber