Pravila prenošenja sadržaja

Svi članci, komentari, fotografije te ostali objavljeni materijal na portalu kompare.hr vlasništvo su tvrtke Kompare online d.o.o.

Naša misija jest podizanje razine financijske pismenosti naših građana te i iz tih razloga želimo sve članke, komentare i sadržaje podijeliti s korisnicima na što više načina. Ukoliko pronađete neki članak zanimljiv vašoj ciljanoj publici, pomognite nam u tome – uz neka kolegijalna pravila.

Prenošenje informacija iz članaka objavljenih na kompare.hr-u dozvoljeno je samo uz uvjet da se ne prenose dijelovi originalnog teksta duži od 600 slovnih znakova, pri čemu je navođenje izvora obavezno. Ako je pak riječ o mrežnoj stranici onda je obavezno i staviti poveznicu na originalni tekst, ukoliko s uredništvom portala nije postignut dogovor o drugačijim uvjetima.

Naši pravnici savjetuju da napišemo i sljedeće: Ukoliko se bilo koji dio teksta ili informacija iz teksta objavljenog na kompare.hr-u prenese suprotno ovim pravilima, protiv prekršitelja će biti pokrenut pravni postupak.

U svakom slučaju, radi naše radoznalosti, ljubazno vas molimo da nam na press@kompare.hr.hr javite ako ste prenijeli neku informaciju s našeg portala. Hvala!

Prijavi se na newsletter i
ne propusti priliku za pravu uštedu

KOMPARE SERVIS

Kompareovci Iskustva kupaca Za partnere Poslovi Poslovni podaci Uredi i kontakt

ONLINE KUPOVINA

Postupak ugovaranja Česta pitanja Podaci i upute za plaćanje Provjera police dopunskog zdravstvenog osiguranja Upute za refundaciju i ugovorne ustanove

SIGURNOST KUPACA

Informacije o obradi osobnih podataka Pravne obavijesti Privole i pritužbe Otkazivanje ugovora i raskid police Obavijest potrošačima Akcije u osiguranju Zakonski termini za vrstu osiguranja

Načini plaćanja

Jednokratno općom uplatnicom ili karticama do 12 rata bez kamata.

OBRADA PODATAKA
Korištenjem Kompare usluge i popunjavanjem ovih podataka aktivno pristaješ da te kontaktiramo i ispunimo svoju svrhu - pomognemo ti pronaći i kupiti osiguranje baš po tvojoj mjeri. Pročitaj više u Informacije o obradi osobnih podataka.

POVLAČENJE PRIVOLA
U slučaju da u bilo kojem trenutku promjeniš mišljenje i naša pomoć ti više ne bude potrebna, možeš povući dopuštenje za korištenje podataka slanjem maila na szop@kompare.hr ili popunjavanjem ovoga obrasca.

© 2012-2020 kompare.hr

Distribuciju osiguranja omogućuje posrednik u osiguranju Custodia d.o.o za zastupanje u osiguranju
HANFA Datum dozvole za rad 09.08.2013.,Klasa dozvole za rad UP/I-453-02/13-37/38

whatsapp
Viber