Skiper si? A znaš li da po zakonu moraš biti osiguran jer inače za sve štete odgovaraš svojom imovinom!

Vjerujemo da te osiguranje ne zanima pretjerano i da ne želiš provesti vrijeme čitajući "sitna slova". Zato smo mi tu, dopusti nam da istražimo i pronađemo najbolju ponudu baš za tebe.

SAZNAJ VIŠE

Osiguranje za skipere...

... pokriva odgovornost skipera za štetu zbog smrti, ozljede te oštećenja ili uništenja stvari treće osobe za vrijeme dok upravlja plovilom!..

... U slučaju štete, skiper odgovara svojom imovinom za plovilo i posadu. Sreća pa postoji polica osiguranja kojom se možeš zaštititi baš u slučaju takve situacije. Dopusti da usporedimo sve i pronađemo najbolje za tebe.

Osiguraj se na Kompare...

STRUČAN I ISKREN SAVJET

Naši savjetnici imaju dugogodišnje iskustvo u osiguranju, "sitna slova" u malom prstu i iskreno će preporučiti najbolju opciju za tebe.

SIGURANA ONLINE KUPOVINA

Možeš platiti karticama na rate ili općom uplatnicom.

OBJEKTIVNO I BESPLATNO

Ne preferiramo niti jednog ponuđača, a naša usluga je za tebe potpuno besplatna jer proviziju naplaćujemo osiguravajućim kućama za svaku prodanu policu.

POLICA ODMAH NA E-MAIL

Nakon uplate šaljemo ti elektronsku policu na email, a tiskanu policu besplatno poštom na željenu adresu.

Pročitaj iskustva Kompare kupaca...

Imaš pitanje?

Trebaš iskren savjet?

Tu smo za tebe od ponedjeljka do petka od 08 ujutro do 20 uvečer, a subotom od 09 do 14 h. Nazovi nas na 01 555 0666 ili zatraži besplatan povratni poziv. Bez obaveze.