Osiguravamo gotovo sve što plovi - od brodice pa do jahte. Osiguraj se online i plovi sigurno!

Pronaći ćemo osiguranje baš po tvojoj mjeri i omogućiti da ga ugovoriš online iz udobnosti vlastitog doma. Policu ti odmah šaljemo na email i besplatno poštom na željenu adresu.

SAZNAJ VIŠE

Koje osiguranje odabrati...

Vlasnici brodica na motorni pogon snage preko 20,4 KS zakonski moraju ugovoriti policu obveznog osiguranja. Cijena je kod svih osiguravatelja ista, ali polica pokriva samo štete koje naneseš kupačima i osobama na plaži...

... zato razmisli o kasku i dragovoljnom osiguranju koje pokriva sve štete nastale za vrijeme tvog upravljanja plovilom. Dopusti da usporedimo sve i pronađemo ti najbolju ponudu.

Osiguraj se na Kompare...

STRUČAN I ISKREN SAVJET

Naši savjetnici imaju dugogodišnje iskustvo u osiguranju, "sitna slova" u malom prstu i iskreno će preporučiti najbolju opciju za tebe.

OBJEKTIVNO I BESPLATNO

Ne preferiramo niti jednog ponuđača, a naša usluga je za tebe potpuno besplatna jer proviziju naplaćujemo osiguravajućim kućama za svaku prodanu policu.

SIGURANA ONLINE KUPOVINA

Možeš platiti karticama na rate ili općom uplatnicom, a svaka uplata ide direktno na račun osiguravajuće kuće.

POLICA ODMAH NA E-MAIL

Nakon uplate šaljemo ti elektronsku policu na email, a tiskanu policu besplatno poštom na željenu adresu.

Pročitaj iskustva Kompare kupaca...

Imaš pitanje?

Trebaš iskren savjet?

Tu smo za tebe od ponedjeljka do petka od 08 ujutro do 20 navečer, a subotom od 09 do 14 h. Nazovi nas na 01 555 0666 ili zatraži besplatan povratni poziv. Bez obaveze.