Pošalji upit za najbolje kasko osiguranje i prepusti nam brigu o svemu. Osiguraj se online, plati manje i vozi bezbrižno

Analiziramo ponude više osiguravajućih kuća i čitamo sva "sitna slova" kako bismo ti dali stručan savjet i preporuku. Ne gubi vrijeme i novac, klikni i zatraži ponudu za kasko osiguranje.

SAZNAJ VIŠE

Koji kasko odabrati...

... sigurno ti svaka osiguravajuća kuća ili "frend iz osiguranja" tvrdi da ima najbolju ponudu za tebe, ali nije svako kasko osiguranje isto! Dopusti da pronađemo idealnu ponudu baš po mjeri tvog limenog ljubimca.

Ne troši vrijeme na uspoređivanje i čitanje sitnih slova, to je naš posao. Provjeri cijene kasko osiguranja, ne košta te ništa!

Želim da me nazovete u roku 30 min!

Osiguraj se na Kompare...

VELIKI IZBOR OPCIJA

Analiziramo i uspoređujemo ponude 10 osiguravajućih kuća te pronalazimo kasko koji najbolje odgovara tvojim potrebama.

STRUČAN I ISKREN SAVJET

Naši stručnjaci imaju dugogodišnje iskustvo u osiguranju, "sitna slova" u malom prstu i iskreno će ti preporučiti najbolju opciju.

OBJEKTIVNO I BESPLATNO

Ne preferiramo nijednog ponuđača, a naša je usluga za tebe potpuno besplatna jer proviziju naplaćujemo osiguravajućim kućama.

DO 12 RATA BEZ KAMATA

Odaberi kako želiš platiti - online, internet bankarstvom, karticom ili općom uplatnicom direktno na račun osiguravajuće kuće.

Pročitaj iskustva Kompare kupaca...

Imaš pitanje?

Trebaš iskren savjet?

Tu smo za tebe od ponedjeljka do petka od 8 do 20h, a subotom od 9 do 14h. Nazovi nas na 01 555 0666 ili zatraži besplatan povratni poziv. Bez obaveze.

KOMPARE SERVIS

Kompareovci Iskustva kupaca Za partnere Poslovi Poslovni podaci Uredi i kontakt

ONLINE KUPOVINA

Postupak ugovaranja Česta pitanja Načini plaćanja auto osiguranja Načini plaćanja dopunskog zdravstvenog osiguranja Provjera police dopunskog zdravstvenog osiguranja Upute za refundaciju i ugovorne ustanove Općenita obavijest klijentima osiguranja o uvođenju eura

SIGURNOST KUPACA

Informacije o obradi osobnih podataka Pravne obavijesti Reklamacije i pritužbe Otkazivanje ugovora i raskid police Obavijest potrošačima Akcije u osiguranju Zakonski termini za vrstu osiguranja

Načini plaćanja

Jednokratno općom uplatnicom ili karticama do 12 rata bez kamata.
Trustmark webshop
Fiksni tečaj konverzije: 1 EUR = 7,53450 kn

OBRADA PODATAKA
Upisane osobne podatke koristimo da te možemo kontaktirati, obavijestiti o ponudama i pomoći ti pronaći osiguranje ili telekom uslugu prema tvojim zahtjevima i potrebama. U svakom trenutku možeš se predomisliti i odbiti primanje naših e-mail poruka klikom na opciju “odjava” na kraju svake naše poruke ili popunjavanjem obrasca ili slanjem poruke na szop@kompare.hr. Pročitaj više u Informacije o obradi osobnih podataka

GOOGLE CAPTCHA ZAŠTITA
Stranica kompare.hr zaštićena je Google Captcha sustavom, a više o tome možeš pročitati kroz politiku privatnosti i uvjete korištenja.

Odjavi se s newslettera

Newsletter šaljemo našim korisnicima temeljem legitimnog interesa. Upiši svoju e-mail adresu ako ne želiš primati newsletter. Sve o obradi podataka pronađi u Informacije o obradi osobnih podataka

© 2012- kompare.hr

Distribuciju osiguranja omogućuje posrednik u osiguranju Custodia d.o.o za zastupanje u osiguranju
HANFA Datum dozvole za rad 09.08.2013.,Klasa dozvole za rad UP/I-453-02/13-37/38

whatsapp
Viber