Pošalji upit za najbolje Croatia auto kasko osiguranje i prepusti nam brigu o svemu. Osiguraj se online i vozi bezbrižno.

Croatia osiguranje pokriva štetu od svih rizika i svojim klijentima, u slučaju nesretnog slučaja, daje besplatno zamjensko vozilo kako bi nesmetano mogli nastaviti s obavljanjem obaveza.

SAZNAJ VIŠE

Zašto odabrati Croatia kasko osiguranje...

Croatia osiguranje za auto kasko omogućuje besplatno korištenje zamjenskog vozila dok je tvoje na popravku u ovlaštenom partner servisu. Uz 50 partnera na čak 80 lokacija, štetu možeš prijaviti online.

Šteta koja na automobilu nastane nesrećom pri parkiranju, provalom i krađom ili sudarom nije pokrivena obveznim auto osiguranjem, što znači da se ugovaranjem police kasko osiguranja štitiš od financijskih posljedica zbog štete na svom vozilu, bez obzira na to tko je odgovoran za nju. Uz Croatia osiguranje možeš odabrati kasko s pokrićima koje želiš i maksimalno se pobrinuti za sigurnost svog vozila na vrijeme!

Provjeri, ne košta te ništa!

Zašto se osigurati na kompare.hr...

STRUČAN I ISKREN SAVJET

Naši stručnjaci imaju dugogodišnje iskustvo u osiguranju, "sitna slova" u malom prstu i iskreno će ti preporučiti najbolju opciju.

DO 12 RATA BEZ KAMATA

Plaćanje debitnim i kreditnim karticama.

SIGURNA ONLINE KUPOVINA

Ako ne voliš plaćanje karticama, možeš platiti uplatnicom ili internet bankarstvom. Svaka uplata ide direktno na račun Croatia osiguranja.

POLICA ODMAH NA E-MAIL

Nakon uplate ti na e-mail šaljemo digitalnu policu.

Pročitaj iskustva Kompare kupaca...

Imaš pitanje?

Trebaš iskren savjet?

Tu smo za tebe od ponedjeljka do petka od 8 do 20h, a subotom od 9 do 14h. Nazovi nas na 01 555 0666 ili zatraži besplatan povratni poziv. Bez obaveze.

KOMPARE SERVIS

Kompareovci Iskustva kupaca Za partnere Poslovi Poslovni podaci Uredi i kontakt

ONLINE KUPOVINA

Postupak ugovaranja Česta pitanja Načini plaćanja auto osiguranja Načini plaćanja dopunskog zdravstvenog osiguranja Provjera police dopunskog zdravstvenog osiguranja Upute za refundaciju i ugovorne ustanove

SIGURNOST KUPACA

Informacije o obradi osobnih podataka Pravne obavijesti Reklamacije i pritužbe Otkazivanje ugovora i raskid police Obavijest potrošačima Akcije u osiguranju Zakonski termini za vrstu osiguranja

Načini plaćanja

Jednokratno općom uplatnicom ili karticama do 12 rata bez kamata.
Trustmark webshop

OBRADA PODATAKA
Upisane osobne podatke koristimo da te možemo kontaktirati, obavijestiti o ponudama i pomoći ti pronaći osiguranje ili telekom uslugu prema tvojim zahtjevima i potrebama. U svakom trenutku možeš se predomisliti i odbiti primanje naših e-mail poruka klikom na opciju “odjava” na kraju svake naše poruke ili popunjavanjem obrasca ili slanjem poruke na szop@kompare.hr. Pročitaj više u Informacije o obradi osobnih podataka

GOOGLE CAPTCHA ZAŠTITA
Stranica kompare.hr zaštićena je Google Captcha sustavom, a više o tome možeš pročitati kroz politiku privatnosti i uvjete korištenja.

Odjavi se s newslettera

Newsletter šaljemo našim korisnicima temeljem legitimnog interesa. Upiši svoju e-mail adresu ako ne želiš primati newsletter. Sve o obradi podataka pronađi u Informacije o obradi osobnih podataka

© 2012- kompare.hr

Distribuciju osiguranja omogućuje posrednik u osiguranju Custodia d.o.o za zastupanje u osiguranju
HANFA Datum dozvole za rad 09.08.2013.,Klasa dozvole za rad UP/I-453-02/13-37/38

whatsapp
Viber