Popis nagrada za “Nagradni natječaj 5+5+5”

POPIS NAGRADA

U suradnji s partnerima (Sava i ERGO osiguranje) pripremili smo vam ukupno 5 vrijednih nagrada:

  • 5 x polica obveznog auto osiguranja za vaše vozilo
  • 5 x ERGO osiguranje troškova pravne zaštite za vas i obitelj

Svaki dobitnik dobiva na poklon 1 x polica obveznog osiguranja za svoje vozilo i 1 x polica ERGO osiguranja troškova pravne zaštite za sebe i obitelj.

VRIJEDNOST NAGRADA

Ukupna vrijednost jedne nagrade ovisi o karakteristikama vozila, dobi vozača te visini bonusa koji u trenutku sklapanja police ima osiguranik. Vrijednost nagrade prelazi iznos od 1.100,00 kn.

  • vrijednost police obveznog osiguranja ovisi o karakteristikama vozila i vozača. Polica pokriva zakonski propisanu svotu osiguranja od 42,750.000,00 za štete na osobama i 8,550.000,00 kn za štete na stvarima
  • vrijednost police osiguranja troškova pravne zaštite – paket PROMET I VOZILO iznosi 444,60 kn. Osigurana svota za svakog osiguranika po polici iznosi 100.000,00 kn. U pokriću su sva vozila u vlasništvu osiguranika, a koristiti ih može svaki vozač kojem je vlasnik dao vozilo na korištenje (članovi obitelji).

Polica pokriva pravno savjetovanje za korisnike motornih vozila, pravnu zaštitu u postupcima obveznog i stvarnog prava za korisnike motornih vozila, naknade štete za korisnike motornih vozila te pravnu zaštitu u upravnim postupcima.

Više informacija o novom proizvodu ERGO osiguranja “Osiguranje troškova pravne zaštite” možete pronaći na sljedećem linku: http://www.pravnazastita.hr/

 

DOBITNICI NAGRADA

  • 1. pobjednik – Andrey Španović
  • 2. pobjednik – Ivan Marijanović
  • 3. pobjednik – Admir Šećkanović
  • 4. pobjednik – Darija Žilić
  • 5. pobjednik – Predrag Vrsalović

Prijavi se na newsletter i
ne propusti priliku za pravu uštedu

KOMPARE SERVIS

Kompareovci Iskustva kupaca Za partnere Poslovi Poslovni podaci Uredi i kontakt

ONLINE KUPOVINA

Postupak ugovaranja Česta pitanja Podaci i upute za plaćanje Provjera police dopunskog zdravstvenog osiguranja Upute za refundaciju i ugovorne ustanove

SIGURNOST KUPACA

Informacije o obradi osobnih podataka Pravne obavijesti Privole i pritužbe Otkazivanje ugovora i raskid police Obavijest potrošačima Akcije u osiguranju Zakonski termini za vrstu osiguranja

Načini plaćanja

Jednokratno općom uplatnicom ili karticama do 12 rata bez kamata.

OBRADA PODATAKA
Korištenjem Kompare usluge i popunjavanjem ovih podataka aktivno pristaješ da te kontaktiramo i ispunimo svoju svrhu - pomognemo ti pronaći i kupiti osiguranje baš po tvojoj mjeri. Pročitaj više u Informacije o obradi osobnih podataka.

POVLAČENJE PRIVOLA
U slučaju da u bilo kojem trenutku promjeniš mišljenje i naša pomoć ti više ne bude potrebna, možeš povući dopuštenje za korištenje podataka slanjem maila na szop@kompare.hr ili popunjavanjem ovoga obrasca.

© 2012-2020 kompare.hr

Distribuciju osiguranja omogućuje posrednik u osiguranju Custodia d.o.o za zastupanje u osiguranju
HANFA Datum dozvole za rad 09.08.2013.,Klasa dozvole za rad UP/I-453-02/13-37/38

whatsapp
Viber