Opći uvjeti akcije preporuke prijateljima

Akcija “Preporuči Kompare prijateljima”

 

1.1. Uvjeti sudjelovanja

Svaki korisnik (nadalje: preporučitelj), koji počevši od 25.05.2016. preporuči kompare.hr svojim prijateljima, a barem dvoje njegovih/njenih prijatelja potom ugovori policu auto osiguranja putem kompare.hr, dobiva od Komparea bon od 100 kuna na:

  • auto obvezno osiguranje  ili
  • auto kasko osiguranje  ili
  • osiguranje motora

Prijatelj korisnika može policu ugovoriti za sebe osobno ili treću osobu te time postaje ugovaratelj (nadalje: ugovaratelj), a preporučitelj dobiva navedeni bon koji je moguće iskoristiti u idućih godinu dana. Kupon je vezan uz preporučitelja, ali je prenosiv na treću osobu.

 

1.2. Uvjeti izdavanja bona

  • bon se izdaje nakon spremanja podataka i kontakta od strane Kompare prodajnih savjetnika
  • bon će preporučitelju biti dostavljen u elektroničkom obliku na e-mail adresu nakon spremanja podataka od strane Kompare prodajnih savjetnika
  • bon može aktivirati preporučitelj u svoje ime ili u ime neke treće osobe
  • bon je prenosiv na treću osobu uz pristanak preporučitelja, ali iskoristiv samo jednom
  • bon vrijedi 12 mjeseci od zaprimanja i moguće ga je aktivirati (samo jednom) počevši od 25.05.2016.
  • bon se izdaje za sve preporučitelje čijih barem dvoje prijatelja ugovori policu auto osiguranja preko Komparea od 25.05.2016. nadalje
  • bon se izdaje za sve preporučitelje maksimalno jednom

 

1.3. Preporučivanje prijateljima

Preporučitelj preporučuje Kompare stranicu ili uslugu minimalno petorici prijatelja, od kojih barem dvoje mora ugovoriti policu auto osiguranja da bi preporučitelj dobio bon od 100 kuna za svoju iduću policu auto obveznog ili kasko osiguranja na Kompareu.

Prijatelji koji žele ugovoriti policu preko Komparea i koji žele pomoći preporučitelju da dobije bon, moraju kontaktirati Kompare na 01 555 0666 ili osiguranje@kompare.hr.hr i svojem dodijeljenom prodajnom savjetniku reći ime, prezime, kontakt e-mail i registraciju vozila preporučitelja (uz svoje podatke potrebne za izračun police auto osiguranja) kako bi Kompare savjetnici mogli ispravno pridružiti prijateljevu policu njegovom preporučitelju i kontaktirati preporučitelja radi slanja bona.

Iskoristivo 12 mjeseci od zaprimanja bona nakon početka akcije.

Na bon za preporuku primjenjuju se sva relevantna pravila i opći uvjeti Kompare Online d.o.o.

 

Prijavi se na newsletter i
ne propusti priliku za pravu uštedu

KOMPARE SERVIS

Kompareovci Iskustva kupaca Za partnere Poslovi Poslovni podaci Uredi i kontakt

ONLINE KUPOVINA

Postupak ugovaranja Česta pitanja Podaci i upute za plaćanje Provjera police dopunskog zdravstvenog osiguranja Upute za refundaciju i ugovorne ustanove

SIGURNOST KUPACA

Informacije o obradi osobnih podataka Pravne obavijesti Privole i pritužbe Otkazivanje ugovora i raskid police Obavijest potrošačima Akcije u osiguranju Zakonski termini za vrstu osiguranja

Načini plaćanja

Jednokratno općom uplatnicom ili karticama do 12 rata bez kamata.

OBRADA PODATAKA
Korištenjem Kompare usluge i popunjavanjem ovih podataka aktivno pristaješ da te kontaktiramo i ispunimo svoju svrhu - pomognemo ti pronaći i kupiti osiguranje baš po tvojoj mjeri. Pročitaj više u Informacije o obradi osobnih podataka.

POVLAČENJE PRIVOLA
U slučaju da u bilo kojem trenutku promjeniš mišljenje i naša pomoć ti više ne bude potrebna, možeš povući dopuštenje za korištenje podataka slanjem maila na szop@kompare.hr ili popunjavanjem ovoga obrasca.

© 2012-2020 kompare.hr

Distribuciju osiguranja omogućuje posrednik u osiguranju Custodia d.o.o za zastupanje u osiguranju
HANFA Datum dozvole za rad 09.08.2013.,Klasa dozvole za rad UP/I-453-02/13-37/38

whatsapp
Viber