Kako kupiti auto osiguranje u samo 4 koraka?

Na kompare.hr možeš usporediti ponude 7 osiguravajućih kuća, zatražiti besplatan savjet ili preporuku i kupiti auto osiguranje online uz Kompare popuste i pogodnosti.

1

KALKULATOR CIJENA

Upiši svoje podatke u naš kalkulator, a mi ćemo za tebe automatski izvršiti provjeru bonusa, podataka o vozilu i izračunati cijenu osiguranja za 7 osiguravajućih kuća.

2

USPOREDBA 7 PONUDA

Usporedi sve ponude,  odaberi najbolju i nastavi na kupovinu.

Ako ne pronalaziš željenu ponudu, imaš pitanja, tražiš preporuku, dodatni popust ili savjet zatraži besplatni poziv (e-mail ili chat) savjetnika.

3

ONLINE KUPOVINA

Ponudu možeš pregledati na kompare.hr servisu ili putem linka koji će ti tvoj savjetnik poslati u mailu. Proces ugovaranja traje 3 minute i odmah po uplati – tvoja polica za tehnički stiže na mail.

Uplatu možeš izvršiti jednokratno ili do 12 rata bez kamata.

4

E-POLICA I BESPLATNA DOSTAVA

E-policu dostavljamo odmah u tvoj mail inbox, a tiskanu policu, zeleni karton i ostatak dokumentacije ćemo besplatno poslati na tvoju adresu.

Što čekaš? Usporedi cijene i uštedi!Izračunaj

Prije nastavka, upiši registraciju!

Prijavi se na newsletter i
ne propusti priliku za pravu uštedu

KOMPARE SERVIS

Kompareovci Iskustva kupaca Za partnere Poslovi Poslovni podaci Uredi i kontakt

ONLINE KUPOVINA

Postupak ugovaranja Česta pitanja Podaci i upute za plaćanje Provjera police dopunskog zdravstvenog osiguranja Upute za refundaciju i ugovorne ustanove

SIGURNOST KUPACA

Informacije o obradi osobnih podataka Pravne obavijesti Privole i pritužbe Otkazivanje ugovora i raskid police Obavijest potrošačima Akcije u osiguranju Zakonski termini za vrstu osiguranja

Načini plaćanja

Jednokratno općom uplatnicom ili karticama do 12 rata bez kamata.

OBRADA PODATAKA
Korištenjem Kompare usluge i popunjavanjem ovih podataka aktivno pristaješ da te kontaktiramo i ispunimo svoju svrhu - pomognemo ti pronaći i kupiti osiguranje baš po tvojoj mjeri. Pročitaj više u Informacije o obradi osobnih podataka.

POVLAČENJE PRIVOLA
U slučaju da u bilo kojem trenutku promjeniš mišljenje i naša pomoć ti više ne bude potrebna, možeš povući dopuštenje za korištenje podataka slanjem maila na szop@kompare.hr ili popunjavanjem ovoga obrasca.

© 2012-2020 kompare.hr

Distribuciju osiguranja omogućuje posrednik u osiguranju Custodia d.o.o za zastupanje u osiguranju
HANFA Datum dozvole za rad 09.08.2013.,Klasa dozvole za rad UP/I-453-02/13-37/38

whatsapp
Viber