Kako kupiti auto osiguranje u samo 4 koraka?

Na kompare.hr možeš usporediti ponude 7 osiguravajućih kuća, zatražiti besplatan savjet ili preporuku i kupiti auto osiguranje online uz Kompare popuste i pogodnosti.

1

KALKULATOR CIJENA

Upiši svoje podatke u naš kalkulator, a mi ćemo za tebe automatski izvršiti provjeru bonusa, podataka o vozilu i izračunati cijenu osiguranja za 7 osiguravajućih kuća.

2

USPOREDBA 7 PONUDA

Usporedi sve ponude,  odaberi najbolju i nastavi na kupovinu.

Ako ne pronalaziš željenu ponudu, imaš pitanja, tražiš preporuku, dodatni popust ili savjet zatraži besplatni poziv (e-mail ili chat) savjetnika.

3

ONLINE KUPOVINA

Ponudu možeš pregledati na kompare.hr servisu ili putem linka koji će ti tvoj savjetnik poslati u mailu. Proces ugovaranja traje 3 minute i odmah po uplati – tvoja polica za tehnički stiže na mail.

Uplatu možeš izvršiti jednokratno ili do 12 rata bez kamata.

4

E-POLICA I BESPLATNA DOSTAVA

E-policu dostavljamo odmah u tvoj mail inbox, a tiskanu policu, zeleni karton i ostatak dokumentacije ćemo besplatno poslati na tvoju adresu.

Što čekaš? Usporedi cijene i uštedi!Izračunaj

Prije nastavka, upiši registraciju!

KOMPARE SERVIS

Kompareovci Iskustva kupaca Za partnere Poslovi Poslovni podaci Uredi i kontakt

ONLINE KUPOVINA

Postupak ugovaranja Česta pitanja Načini plaćanja auto osiguranja Načini plaćanja dopunskog zdravstvenog osiguranja Provjera police dopunskog zdravstvenog osiguranja Upute za refundaciju i ugovorne ustanove

SIGURNOST KUPACA

Informacije o obradi osobnih podataka Pravne obavijesti Reklamacije i pritužbe Otkazivanje ugovora i raskid police Obavijest potrošačima Akcije u osiguranju Zakonski termini za vrstu osiguranja

Načini plaćanja

Jednokratno općom uplatnicom ili karticama do 12 rata bez kamata.
Trustmark webshop

OBRADA PODATAKA
Upisane osobne podatke koristimo da te možemo kontaktirati, obavijestiti o ponudama i pomoći ti pronaći osiguranje ili telekom uslugu prema tvojim zahtjevima i potrebama. U svakom trenutku možeš se predomisliti i odbiti primanje naših e-mail poruka klikom na opciju “odjava” na kraju svake naše poruke ili popunjavanjem obrasca ili slanjem poruke na szop@kompare.hr. Pročitaj više u Informacije o obradi osobnih podataka

GOOGLE CAPTCHA ZAŠTITA
Stranica kompare.hr zaštićena je Google Captcha sustavom, a više o tome možeš pročitati kroz politiku privatnosti i uvjete korištenja.

Odjavi se s newslettera

Newsletter šaljemo našim korisnicima temeljem legitimnog interesa. Upiši svoju e-mail adresu ako ne želiš primati newsletter. Sve o obradi podataka pronađi u Informacije o obradi osobnih podataka

© 2012- kompare.hr

Distribuciju osiguranja omogućuje posrednik u osiguranju Custodia d.o.o za zastupanje u osiguranju
HANFA Datum dozvole za rad 09.08.2013.,Klasa dozvole za rad UP/I-453-02/13-37/38

whatsapp
Viber