VODIČ

Kako kupiti policu osiguranja

Na kompare.hr možeš usporediti ponude više osiguravajućih kuća, odabrati najpovoljniju i ugovoriti policu online po garantirano najnižoj cijeni - bez gubitka vremena i odlaska u poslovnicu. E-polica stiže na mail, a original skupa sa zelenom kartom na tvoju kućnu adresu - potpuno besplatno.

1

Upiši registraciju, ime i prezime vlasnika vozila u kompare kalkulator, a mi ćemo za tebe automatski izvršiti provjeru bonusa i podataka o vozilu.

2

U sljedećem koraku će se prikazati ponude vodećih osiguravajućih kuća u Hrvatskoj. Odaberi najpovoljniju i ukoliko tvoja polica ističe za manje od mjesec dana, nastavi na sljedeći korak i odaberi pokrića.

Ako polica ističe za više od mjesec dana - postavi podsjetnik, a mi ćemo ti 15 dana prije (isteka) iste poslati najpovoljniju policu.

3

Uključi osiguranje vozača i putnika, kasko ili neko drugo pokriće i kreiraj policu prema svojim potrebama. Provjeri finalnu cijenu i sve popuste koji su ti dodjeljeni.

Na sljedećem koraku potvrdi podatke za policu.

4

Sad te od police dijeli samo uplata. Odaberi željeni način plaćanja i izvrši uplatu. Ako platiš karticom polica odmah stiže, a ako plaćaš općom uplatnicom/internet bankarstvom pošalji nam kopiju uplate kako bismo ti izradili i poslali e-policu na mail.

5

Čestitam na uštedi!
Preuzmi svoju e-policu i vozi na tehnički.